Remescar Instant Wrinkle Corrector for Eyes 8ml

Remescar Instant Wrinkle Corrector for Eyes 8ml

Околоочен крем за мигновена корекция на бръчките

код на продукта: 053313
Само един продукт е наличен!

Препоръчителна цена на дребно  68,82лв. (35,20€)

Remescar Instant Wrinkle Corrector for Eyes Околоочен крем за незабавна корекция на бръчки 8 ml Насладете се на живота си без бръчки
Кожата ни губи своята плътност и еластичност с напредване на възрастта. Фините линии постепенно се превръща...  
още

59,86лв. (30,62€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5425012533264
ТЕГЛО: 28gr
Вижте също и продуктите в категориите:
Околоочен крем против бръчки, Кремове за очи

Remescar Instant Wrinkle Corrector for Eyes Околоочен крем за незабавна корекция на бръчки 8 ml

Насладете се на живота си без бръчки
Кожата ни губи своята плътност и еластичност с напредване на възрастта. Фините линии постепенно се превръщат в постоянни бръчки. В допълнение към естественото стареене, усмивката, присвиването и мръщенето са фактори, които допринасят за мимическите бръчки.

Remescar Instant Wrinkle Corrector е специално създаден да коригира за няколко минути малките бръчици, които се образуват в чувствителната зона около очите, между веждите, на челото или около устата и носа. Приложението отнема само няколко минути и предлага незабавен резултат.

Характеристики на продукта

  • Директен резултат
  • Стягане
  • Попълване на бръчки
  • Клинично доказано

Как действа Remescar Instant Wrinkle Corrector?
Благодарение на своята революционна технология e-WRINK FLEX, която се основава на уникална комбинация от екстракти от червени водорасли, глинени минерали, растителни захари и молекули от естествен произход за защита на кожата от стрес, тя незабавно запълва бръчките, предлагайки мека и гладка кожа с младежки вид.

  1. Измийте лицето си и подсушете внимателно.
  2. Ако използвате овлажнител (дневен крем или околоочен крем), винаги трябва да изчакате, докато се абсорбира напълно от кожата, преди да нанесете Remescar Instant Wrinkle Corrector.
  3. Стиснете тубичката, за да разпръснете малко количество незабавен крем за корекция на бръчките Remescar върху върха на пръста си. Тъй като съставът му съдържа висока концентрация на активни съставки, идеалното количество трябва да бъде с размер на оризово зърно, когато площта е малка, и две зърна ориз, когато площта е по-голяма. По-малко количество продукт не е достатъчно, докато по-голямо количество е излишно, тъй като няма да се абсорбира напълно от кожата или може да причини чувствителност.
  4. Втрийте крема с двата показалеца, докато кремът стане бистър (5 до 10 секунди). Уверете се, че има достатъчно крем между пръстите. В случай, че вече не усещате влага по пръстите си, добавете отново малко количество към върха на пръста си. Това е един от ключовите фактори за правилното действие на Remescar Instant Wrinkle Corrector.
  5. Нанесете крема нежно с един пръст върху зоните, където се появяват бръчки (в чувствителната зона около очите, между веждите, на челото [R1] или около устата и носа). Нанесете крема равномерно с леки потупващи движения, докато се абсорбира напълно от кожата. Трябва да избягвате да нанасяте крема твърде близо до очите си, тъй като продуктът се разпространява при нагряване в контакт с кожата.
  6. За впечатляващи резултати, останете неподвижни за 2-3 минути, докато продуктът се абсорбира и изсъхне (въздухът ще ускори процеса). Ако нанесете твърде много крем, отстранете излишния продукт с малко вода. Измийте ръцете си и затворете тубата след употреба.

За отстраняване: Почистете нанесената зона с вода и внимателно подсушете.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук