Roger & Gallet Neroli Hand Cream 30ml

Roger & Gallet Neroli Hand Cream 30ml

Подхранващ и овлажняващ крем за ръце с аромат на портокалов цвят

код на продукта: 051910
миг наличност (на склад)

Препоръчителна цена на дребно  17,20лв. (8,80€)

Roger & Gallet Neroli Hand Cream Подхранващ и овлажняващ крем за ръце с аромат на портокалов цвят 30 ml "Лятната топлина на Immortality е освежена от медените, флорални нотки на портокалов цвят." Екстазът на слънцето, нежната топлина на лъчите ...  още

12,04лв. (6,16€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 3701436916558
Вижте също и продуктите в категориите:
Хидратация за ръце, Хидратация на Ρъце

Roger & Gallet Neroli Hand Cream Подхранващ и овлажняващ крем за ръце с аромат на портокалов цвят 30 ml

"Лятната топлина на Immortality е освежена от медените, флорални нотки на портокалов цвят."

Екстазът на слънцето, нежната топлина на лъчите в техния зенит върху кожата... Кремът за ръце Néroli Wellbeing съчетава удоволствието от слънчевите бани, разкривайки медените и млечни аромати на портокалов цвят. Обогатен с натурален екстракт от нероли, известен със своите релаксиращи свойства, масло от ший и масло от сладък бадем, той нежно подхранва и защитава кожата. Без да е мазна или лепкава, меката му текстура се абсорбира лесно и оставя кожата хидратирана, а ръцете меки, предпазва ноктите и омекотява кожичките.

Нероли, портокалов цвят, всичко това е моят произход. Това е средиземноморската страна, светло, топло, радостта от живота, това е споделяне. Този одеколон, със своите успокояващи свойства, облекчава стреса и релаксира ума.

Аромат от Fabrice Pellegrin.

Естествено релаксиращо
Кремът за ръце Néroli е обогатен с естествен екстракт от нероли, известен със своите релаксиращи ползи за тялото и ума.

96% Съставки от естествен произход
Освен че са красиви и ухаят страхотно, освежаващите кремове за ръце на Roger&Gallet са с естествен произход. Създадени във Франция и тествани под дерматологичен контрол, те ще ви поглезят както нищо друго.

УЕЛНЕС КОЛЕКЦИЯТА
Освежаващ бриз, успокояваща инфузия, сенчеста дрямка, еуфорична напитка или обогатена с витамини глътка: колекцията ревитализиращи кремове за ръце на Roger&Gallet има свойства, които са естествено полезни за тялото и духа. Обогатен с естествени растителни екстракти с релаксиращи или активиращи свойства, масло от ший и екстракт от сладък бадем, той нежно овлажнява и защитава кожата.

Нанесете малко количество от ревитализиращия крем върху чисти и сухи ръце. Масажирайте така, че да се абсорбира от кожата, като наблегнете на сухите зони. Повторете, ако е необходимо. За дълготраен ароматен ефект завършете ритуала с ревитализиращия сапун Néroli.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук