RosVeda Pure Essential Oil Cedar, 100% Билков състав, етерично масло от кедър 10 мл

RosVeda Pure Essential Oil Cedar, 100% Билков състав, етерично масло от кедър 10 мл

код на продукта: 012669
скоро наличен продукт

Препоръчителна цена на дребно  17,44лв. (8,92€)

RosVeda Pure Essential Oil Cedar, 100% билков състав, етерично масло от кедър 10ml 100% билков и органичен продукт
ОПИСАНИЕ Етеричното масло от кедър не само дава спокойствие и баланс на нашите умове и мисли, но също така увеличава н...  
още

Той е премахнат / заменен от компанията
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5555555000218
Вижте също продукти в тази категория:
Продукти с намаление

RosVeda Pure Essential Oil Cedar, 100% билков състав, етерично масло от кедър 10ml

100% билков и органичен продукт


ОПИСАНИЕ

Етеричното масло от кедър не само дава спокойствие и баланс на нашите умове и мисли, но също така увеличава нашата духовна яснота. Почиства дихателната ни система от възпаление, лекува инфекции на пикочните пътища, както и аномалии в пикочния мехур и бъбреците. Той лекува пърхота и регулира отделянето на масло от кожата ни. Спазмолитично, диуретично, фунгицидно и инсектицидно средство. Той има успокояващи свойства върху кожата, а антисептичното му действие е доста силно при лечението на мазна кожа и акне. Той има особено тонизиращ ефект и носи спокойствие, когато има тревожност и нервност.

Помага и при инфекции на пикочните пътища, ревматизъм и артрит. Използва се в изпарители, има положителен ефект при лечението на артрит, бронхит, ревматизъм, респираторни проблеми и при отблъскване на насекоми. Използва се във вани или масажи, помага за лечение на астма, бронхит, респираторни проблеми, цистит, мазна кожа и пърхот.

Не използвайте по време на бременност. Аромат: Мек, дървесен аромат. Няма противопоказания или странични ефекти.


ОСНОВНИ ДЕЙСТВИЯ

• Мощен антисептик, помага значително при лечението на акне и кожни инфекции и успокоява кожните раздразнения

• Облекчава артрит и ревматизъм

• Почиства дихателните пътища от възпаление

• Помага за лечение на инфекции на пикочните пътища

• Успокоява и премахва стреса и напрежението


За всички типове кожа


СЪВЕТИ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ

Методите за прилагане на етерични масла са, масаж, компреси, вана и инхалация. Вдишването ни предпазва от настинка и грип.
Масаж: Подобрява кръвообращението, тонизира, детоксикира и отпуска от пренапрежение. Етеричните масла, когато става въпрос за масаж, се използват САМО РАЗТВОРЕНИ в основи.
Вана: Добавете 6-8 капки етерично масло във ваната, разбъркайте водата и останете 20 'във водата, за релаксация и почивка.
Вана за крака: В леген с хладка вода добавете 4-5 капки етерично масло и поставете краката си във водата за 20 '. Освежава след тежък ден. Спира и лош дъх.
Компреси: Топли компреси, премахват токсините и успокояват възпалението и студени компреси, борят се с главоболие, изгаряния, болки в краката и т.н.
Вдишване: Сложете 2-3 капки етерично масло в тенджера с гореща вода и поставете лицето си върху съда. Парата също така ще отвори порите на кожата, давайки допълнителни ползи на лицето ви.
Дифузори и изпарители: Поставете 6-8 капки етерично масло в дифузора или изпарителя и цялото пространство ще бъде изпълнено с приятни аромати за 4-5 часа.
Potpourri Pot: Potpourri е смес от сушени цветя, билки, шушулки, трева и семена. Добавете няколко капки етерично масло и сухите цветя могат да излъчат аромат за 2-3 седмици
За лягане: Поставете 3-4 капки етерично масло върху възглавницата или в кърпичка под нея, преди да си легнете. Има отлични резултати при лечението на главоболие, стрес, напрежение и възвръщане на самочувствието.
Пръскайте в стаята и общите части: Добавете 10-12 капки етерично масло в половин литър вода и напръскайте с пулверизатор. Етеричните масла като бор, лавандула, лимон, мандарина, лимонена трева са идеални за пръскане. Можете да дезинфекцирате килери и стаи, които имат проблем с влагата или са били затворени дълго време.
Репеленти против насекоми: Слагаме 2-3 капки върху възглавницата или върху използвани таблетки против насекоми или нанасяме върху кожата си, след като първо сме разтворили етеричното масло, в подходящата основа, както правим при масажа. Етеричното масло от лимонена трева е идеално за насекоми, а чаеното дърво за мравки и бълхи.

• Избягвам зрителен контакт. В случай на контакт незабавно изплакнете обилно с вода.
• Не ги използвайте неразтворими върху кожата, с изключение на лавандула, чаено дърво, палисандрово дърво и роза, в малки количества.
• След като използвате етерични масла от цитрусови плодове, избягвайте директното излагане на слънце или солариум за 12 часа.

Съхранение на продукта: Съхранявайте при стайна температура не по -висока от 30 ° C. Да не се излага на пряка слънчева светлина и да се съхранява на място, недостъпно за деца.


ИЗПОЛЗВАЙТЕ

Полезни действия:
• Широко използван за лечение на акне и регулиране на прекомерната секреция на себум
• Облекчава артрит и ревматични болки
• Помага за лечение на косопад и пърхот
• Регулира омазняването на скалпа
• Силен тоник за тялото
• Помага, ако

дихателна и мускулна система
• Увеличава духовната яснота, силата и самочувствието
• Разсейва напрежението и стреса

Употреба в ароматерапията:
• Сила и увереност в моменти на емоционален заряд: Добавете 5 капки етерично масло от кедър към керамичното устройство за етерични масла.
• Задържане на целулит и течности: Добавете 35 капки в 100 мл бадемово масло и масажирайте цялото тяло, особено проблемните зони.
Акне и пъпки: Добавете 15 капки кедър към 50 мл масло от жожоба и нанесете върху лицето два пъти на ден.
• При пърхот, косопад и поддържане на добро здраве на главата: Добавете 30 капки кедър в 100 мл бадемово масло или алтернативно 15 капки кедър с 15 капки розмарин в 100 мл бадемово масло.
• Идеален антисептик за подове, който придава свежест на къщата: Добавете 5 капки етерично масло от кедър към 2 литра вода във водата за почистване


Опаковане

Стъклена бутилка 10 мл

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук