RosVeda Pure Essential Oil Fennel Sweet, 100% Билков състав, етерично масло от копър 10 мл

RosVeda Pure Essential Oil Fennel Sweet, 100% Билков състав, етерично масло от копър 10 мл

код на продукта: 012688
скоро наличен продукт

Препоръчителна цена на дребно  20,53лв. (10,50€)

RosVeda Pure Essential Oil Fennel Sweet, 100% Билков състав, етерично масло от копър 10 мл   ОПИСАНИЕ Етеричното масло от копър се използва в ароматерапията за повишаване на нашата устойчивост, като същевременно решава всички проблеми, свърз...  още

Той е премахнат / заменен от компанията
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5555555000214
Вижте също продукти в тази категория:
Продукти с намаление

RosVeda Pure Essential Oil Fennel Sweet, 100% Билков състав, етерично масло от копър 10 мл

ОПИСАНИЕ

Етеричното масло от копър се използва в ароматерапията за повишаване на нашата устойчивост, като същевременно решава всички проблеми, свързани с храносмилателната ни система. Храносмилателно, спазмолитично, слабително, успокоително, тонизиращо и антимикробно. През Средновековието е бил известен в Европа като “Fenkle” и беше широко разпространен сред древните гърци, египтяни и римляни, които вярваха, че той дава дълголетие, сила, както и че ги предпазва от зли духове. Той предлага голяма помощ при лечението на анорексия, повръщане, колики и лошо храносмилане. Има диуретични свойства, които помагат за премахване на целулита. Тонизира кожата, бори се с омазняването, разсейва бръчките и се бори със стареенето. Идеален за суха и застаряла кожа. Има тонизиращ ефект върху далака и черния дроб и отлични резултати в случаи на прекомерна консумация на храна и напитки. Помага на кърмещите майки да произвеждат достатъчно количество мляко. Аромат на трева, с мек аромат на подправки. Няма противопоказания или странични ефекти.

ОСНОВНИ ДЕЙСТВИЯ

• Драстично намалява целулита

• Облекчава коликите

• Контролира и регулира омазняването

• Стимулира далака и черния дроб

• Спира запека

За всички типове кожа

СЪВЕТИ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ

Методите за прилагане на етерични масла са, масаж, на компреси, на баня и вдишвам. Вдишването ни предпазва от настинка и грип.
Масаж: Подобрява кръвообращението, стимулира, детоксикира и отпуска от пренапрежение. Етеричните масла, когато става въпрос за масаж, се използват САМО РАЗТВОРЕНИ в основи.
баня: Добавете 6-8 капки етерично масло във ваната, разбъркайте водата и останете във водата за 20 минути, за релаксация и почивка.
Вана за крака: В леген с хладка вода добавете 4-5 капки етерично масло и поставете краката си във водата за 20 '. Освежава след тежък ден. Спира и лош дъх.
Компреси: Топли компреси, премахване на токсините и успокояване на възпалението и студени компреси, борба с главоболие, изгаряния, болки в краката и т.н.
вдишвам: Сложете 2-3 капки етерично масло в тенджера с гореща вода и поставете лицето си върху тенджерата. Парата също така ще отвори порите на кожата, давайки допълнителни ползи на лицето ви.
Дифузори и изпарители: Поставете 6-8 капки етерично масло в дифузора или изпарителя и цялото пространство ще бъде изпълнено с приятни аромати за 4-5 часа.
Контейнер за попури: Попури е смес от сушени цветя, билки, шушулки, трева и семена. Добавете няколко капки етерично масло и сухите цветя могат да излъчат аромат за 2-3 седмици
За лягане: Сложете 3-4 капки етерично масло върху възглавницата или в кърпичка под нея, преди да си легнете. Има отлични резултати при лечението на главоболие, стрес, напрежение и възвръщане на самочувствието.
Спрей в стаята и общите части: Добавете 10-12 капки етерично масло в половин литър вода и напръскайте с пулверизатор. Етеричните масла като бор, лавандула, лимон, мандарина, лимонена трева са идеални за пръскане. Можете да дезинфекцирате килери и стаи, които имат проблем с влагата или са били затворени дълго време.
Репеленти срещу насекоми: Ние поставяме 2-3 капки върху възглавницата, или върху използвани таблетки от средства против насекоми, или нанасяме върху кожата си, след като първо сме разтворили етеричното масло, в подходящата основа, както правим при масажа. Етеричното масло от лимонена трева е идеално за насекоми, а чаеното дърво за мравки и бълхи.

• Избягвам зрителен контакт. В случай на контакт незабавно изплакнете обилно с вода.
• Не ги използвайте неразтворими върху кожата, освен Лавандула (Lavender), Чаено дърво (Tea Tree), Родоксило (Rosewood) и Роза (Rose), в толкова малко количество.
• След като използвате цитрусови етерични масла, избягвайте пряка слънчева светлина или солариум за 12 часа.

Съхранение на продукти: Съхранявайте при стайна температура не по -висока от 30° C. Да не се излага на пряка слънчева светлина и да се съхранява на място, недостъпно за деца.

ИЗПОЛЗВАЙТЕ

Полезни действия:

• Решава проблеми с храносмилателната система

• Драстично намалява и премахва целулита

• Лекува анорексия, лошо храносмилане, колики

• Разпръсква бръчките, бори се със стареенето и тонизира кожата

• Контролира и регулира омазняването

• Идеален за суха и застаряла кожа

• Стимулира далака и черния дроб

• Помага ефективно в случаи на прекомерна консумация на храна и напитки

• Помага на кърмещите майки да произвеждат достатъчно количество мляко

Опаковане

Стъклена бутилка 10 мл

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук