RosVeda Pure Essential Oil Ginger 100% Билков състав Етерично масло от джинджифил 10 мл

RosVeda Pure Essential Oil Ginger 100% Билков състав Етерично масло от джинджифил 10 мл

код на продукта: 012658
скоро наличен продукт

Препоръчителна цена на дребно  26,37лв. (13,49€)

RosVeda Pure Essential Oil Ginger 100% билков състав Джинджифил етерично масло 10ml 100% билков и органичен продукт
ОПИСАНИЕ Етеричното масло от джинджифил често се използва за лечение на храносмилателни и стомашни проблеми. Използва...  
още

Той е премахнат / заменен от компанията
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5555555000215
Вижте също продукти в тази категория:
Продукти с намаление

RosVeda Pure Essential Oil Ginger 100% билков състав Джинджифил етерично масло 10ml

100% билков и органичен продукт


ОПИСАНИЕ

Етеричното масло от джинджифил често се използва за лечение на храносмилателни и стомашни проблеми. Използва се и в случаите, когато имаме проблеми с гаденето и като цяло проблеми при пътуването си. Помага за лечение на настинки, грип и болка от ревматизъм. Той има незабавни ефекти при лечението на диария, треска и бронхиални проблеми. Аналгетично, антиеметично, антисептично, бактерицидно, слабително и тонизиращо. Помага за лечение на артрит, синини, рани по кожата, треска и кашлица. Отоплителните му мощности са много високи и ефективно се справя с проблемите през зимния период.

Активните му свойства го правят изключително афродизиак. Когато се използва в изпарители, той помага за облекчаване и лечение на летаргия, загуба на либидо, грип и чувство на самота. Когато се използва във вана или масаж, той лекува, артрит, летаргия, гадене, настинка, грип, мускулни болки и лошо кръвообращение.

Той няма противопоказания, но може да раздразни много чувствителната кожа. Аромат: Силен, топъл, пикантен. Няма други противопоказания или странични ефекти


ОСНОВНИ ДЕЙСТВИЯ

• Предпазва и лекува от грип и настинки

• Афродизиак

Облекчава болките при артрит и ревматоиден артрит

• Директно премахва проблемите с гаденето


За всички типове кожа


СЪВЕТИ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ

Методите за прилагане на етерични масла са, масаж, компреси, вана и инхалация. Вдишването ни предпазва от настинка и грип.
Масаж: Подобрява кръвообращението, тонизира, детоксикира и отпуска от пренапрежение. Етеричните масла, когато става въпрос за масаж, се използват САМО РАЗТВОРЕНИ в основи.
Вана: Добавете 6-8 капки етерично масло във ваната, разбъркайте водата и останете 20 'във водата, за релаксация и почивка.
Вана за крака: В леген с хладка вода добавете 4-5 капки етерично масло и поставете краката си във водата за 20 '. Освежава след тежък ден. Спира и лош дъх.
Компреси: Топли компреси, премахват токсините и успокояват възпалението и студени компреси, борят се с главоболие, изгаряния, болки в краката и т.н.
Вдишване: Сложете 2-3 капки етерично масло в тенджера с гореща вода и поставете лицето си върху съда. Парата също така ще отвори порите на кожата, давайки допълнителни ползи на лицето ви.
Дифузори и изпарители: Поставете 6-8 капки етерично масло в дифузора или изпарителя и цялото пространство ще бъде изпълнено с приятни аромати за 4-5 часа.
Potpourri Pot: Potpourri е смес от сушени цветя, билки, шушулки, трева и семена. Добавете няколко капки етерично масло и сухите цветя могат да излъчат аромат за 2-3 седмици
За лягане: Поставете 3-4 капки етерично масло върху възглавницата или в кърпичка под нея, преди да си легнете. Има отлични резултати при лечението на главоболие, стрес, напрежение и възвръщане на самочувствието.
Пръскайте в стаята и общите части: Добавете 10-12 капки етерично масло в половин литър вода и напръскайте с пулверизатор. Етеричните масла като бор, лавандула, лимон, мандарина, лимонена трева са идеални за пръскане. Можете да дезинфекцирате килери и стаи, които имат проблем с влагата или са били затворени дълго време.
Репеленти против насекоми: Слагаме 2-3 капки върху възглавницата или върху използвани таблетки против насекоми или нанасяме върху кожата си, след като първо сме разтворили етеричното масло, в подходящата основа, както правим при масажа. Етеричното масло от лимонена трева е идеално за насекоми, а чаеното дърво за мравки и бълхи.

• Избягвам зрителен контакт. В случай на контакт незабавно изплакнете обилно с вода.
• Не ги използвайте неразтворими върху кожата, с изключение на лавандула, чаено дърво, палисандрово дърво и роза, в малки количества.
• След като използвате етерични масла от цитрусови плодове, избягвайте директното излагане на слънце или солариум за 12 часа.

Съхранение на продукта: Съхранявайте при стайна температура не по -висока от 30 ° C. Да не се излага на пряка слънчева светлина и да се съхранява на място, недостъпно за деца.


ИЗПОЛЗВАЙТЕ

Благоприятен ефект:

• Лекува храносмилателни и стомашни проблеми

• Преследва незабавни проблеми с гаденето

• Има незабавни ефекти при лечението на грип, треска, кашлица, диария, бронхиални проблеми, лошо кръвообращение и анорексия

• Облекчава нервното изтощение и стимулира функциите на ума

• Помага за лечение на артрит, синини, рани по кожата

• Изключително афродизиак, незабавно повишава еротичното настроение

Опаковане

Стъклена бутилка 10 мл

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук