Scitec Nutrition Multi-Component Glutamine Matrix G-Bomb 2.0 Глутамин на прах с вкус на леден чай 500гр

Scitec Nutrition Multi-Component Glutamine Matrix G-Bomb 2.0 Глутамин на прах с вкус на леден чай 500гр

код на продукта: 024232
скоро наличен продукт

Препоръчителна цена на дребно  82,11лв. (42,00€)

Scitec Nutrition Multi-Component Glutamine Matrix G-Bomb 2.0 Глутамин на прах с вкус на леден чай 500гр L -глутаминът - добре познат и популярен - е 60% от аминокиселините в скелетните мускули и е в голямо търсене в цялото тяло. Използва се в черв...  още

Той е премахнат / заменен от компанията
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5999100000896
Вижте също продукти в тази категория:
Продукти с намаление

Scitec Nutrition Multi-Component Glutamine Matrix G-Bomb 2.0 Глутамин на прах с вкус на леден чай 500гр

L -глутаминът - добре познат и популярен - е 60% от аминокиселините в скелетните мускули и е в голямо търсене в цялото тяло. Използва се в червата и имунната система до голяма степен за поддържане на оптимално здраве.

Глутаминът засилва протеиновия синтез, намалява разграждането на мускулите и нивата на кортизол и засилва клетъчното подуване. В допълнение, глутаминът може да повиши нивата на растежен хормон с до 400%! Не само това, тази конкретна аминокиселина стабилизира нивата на кръвната захар, може да увеличи запасите от гликоген и да намали апетита за захар.

След тежки упражнения нивата на глутамин се намаляват с поне 50%. Проблемът с добавките е, че те обикновено съдържат само свободната форма на L-глутамин, която е много чувствителна и нестабилна. "Консумиран" главно от червата и имунната система. Въпреки че е много важно за здравето да подхранва тези системи и косвено да подкрепя нуждата на спортиста от по-висока работоспособност и по-добър състав на тялото, простият L-глутамин не е предназначен пряко и значително да повлияе на мускулните клетки. За да реши този проблем, G-BOMB разчита на глутаминова формула, която има четири вида глутамин!

Без глутамин все още е включен за снабдяване на червата и имунната система, но други стабилни и силно бионалични форми с различни фармакокинетични свойства са в състояние да достигнат до мускулните клетки и да осигурят всички важни свойства, които спортистите очакват от добавка на глутамин. . G-BOMB е обогатен с допълнителни абсорбционни усилватели!

Смесете 1 доза с 300-400 ml вода. Изпийте 1 доза 30 минути преди тренировка и 1 доза веднага след тренировка. G-BOMB може да бъде ефективен в много други часове през деня (например преди лягане).

Serving size: 14 g (3/4 scoop, 1 sachet)
Amount per serving Amount per serving NRV%*
Sugars 0 g Folic Acid 30 mcg 15%
Proprietary “G-BOMB” matrix 10 050 mg Auxiliary Complex 70 mg
(Micronized L-Glutamine, L-Glutamine, L-Glutamic Acid, Pteroyl-L-Glutamic Acid) Citrus Paradisi Fruit extract (Naringin 93%) 45 mg, L-Alanine 10 mg, Alpha- Ketoglutarate Calcium (AKG) 10 mg, Bioperine® (Piper nigrum extract 95%) 5 mg
of which Glutamine 9800 mg
*NRV%: Nutrient Reference Values.

Ice tea: L-Glutamine, Maltodextrin, Acidity Regulator (Citric Acid Anhydrous), Sweeteners (Acesulfame K, Sucralose), Flavors (Black Tea, Lemon), Color (Ammonia Caramel), Anti-Caking Agent (Tricalcium Phosphate), Naringin extracted from Citrus Paradisi Fruit (25:1 extract), Alpha-Ketoglutarate Calcium, L-Alanine, L-Glutamic Acid, Micronized L-Glutamine, Bioperine® (Piper nigrum fruit 50:1 extract), Pteroylmonoglutamic Acid.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук