Sensodyne Rapid Relief & Long Lasting Protection 75ml

Sensodyne Rapid Relief & Long Lasting Protection 75ml

Паста за зъби с флуор за бързо облекчаване на болката при чувствителни зъби

код на продукта: 019854
миг наличност (на склад)

Препоръчителна цена на дребно  10,83лв. (5,54€)

Sensodyne Rapid Relief & Дълготрайна защита Паста за зъби с флуорид за бързо облекчаване на болката от чувствителни зъби 75 ml Sensodyne Rapid Action е специализирана паста за зъби за ежедневна употреба, която клинично доказано осигурява бързо обл...  още

9,76лв. (4,99€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5999518581956
ТЕГЛО: 119gr
Вижте също продукти в тази категория:
Пасти за възпалени венци

Sensodyne Rapid Relief & Дълготрайна защита Паста за зъби с флуорид за бързо облекчаване на болката от чувствителни зъби 75 ml

Sensodyne Rapid Action е специализирана паста за зъби за ежедневна употреба, която клинично доказано осигурява бързо облекчение – действа само за 60 секунди – и дълготрайна* защита от болка в чувствителните зъби. Неговата формула с калаен флуорид бързо образува покритие върху чувствителните зони на зъбите, предлагайки бързо облекчение и защита с всяка четка.

Sensodyne Rapid Action е специализирана паста за зъби за ежедневна употреба, клинично доказано, че осигурява бързо облекчение и дълготрайна защита от болка в чувствителните зъби. Неговата уникална формула е специално проектирана за бързо действие, като помага за бързо облекчаване на болката от чувствителност чрез създаване на защитно покритие върху открития дентин.

1450ppm-F

* С четкане два пъти на ден

Възрастни и деца над 12 години:

  • Нанесете количество крем колкото грахово зърно върху четка за зъби с мек косъм.
  • Четкайте ежедневно, два пъти на ден и не повече от три пъти, поне за 1 минута наведнъж, като минимизирате поглъщането, и изплакнете. Не забравяйте да изчеткате всички чувствителни зони на зъбите.

Деца под 12 години:

  • Да не се използва от деца под 12 години, освен ако не е препоръчано от зъболекар или лекар.

Предупреждения и предпазни мерки
Дръж далеч от деца. Да не се използва от деца под 12 години, освен ако не е препоръчано от зъболекар или лекар. Чувствителните зъби могат да са индикация за скрит проблем, който се нуждае от незабавно внимание. Ако симптомите продължават или се влошават, консултирайте се с вашия зъболекар. В случай на дразнене, прекратете употребата.

Активни съставки
Съдържа калаен флуорид 0,454% w/w и натриев флуорид 0,0721% w/w, 1450ppm-F

Други съставки
Glycerin, PEG-8, Hydrated Silica, Pentasodium Triphosphate, Aroma, Sodium Lauryl Sulfate, Titanium Dioxide, Carbomer, Stannous Fluoride, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Saccharin, Sodium Fluoride, Limonene.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук