Σετ Maurten Gel 100 40g, 12 бр

Σετ Maurten Gel 100 40g, 12 бр

Hydrogel Technology Минималистична формула Хранителна добавка за енергия по време на интензивни упражнения

код на продукта: 056414
миг наличност (на склад)

Препоръчителна цена на дребно  87,98лв. (45,00€)

Maurten Gel 100 Комплект хранителна добавка Минималистична формула Хидрогелна технология за енергия по време на интензивни упражнения 40g, 12 броя Енергия, вложена в естествен хидрогел. Направен от шест съставки без добавени оцветители, консервант...  още

87,98лв. (45,00€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 0009233592942

Maurten Gel 100 Комплект хранителна добавка Минималистична формула Хидрогелна технология за енергия по време на интензивни упражнения 40g, 12 броя

Енергия, вложена в естествен хидрогел. Направен от шест съставки без добавени оцветители, консерванти или ароматични добавки. 25 г въглехидрати на парче. Може да се използва преди, по време и/или след тренировка.

Това е най-добрият гел. Това е смело изявление. Все още е вярно. Технически казано, традиционните гелове са вода и въглехидрати, просто смесени във форма на сироп и често съдържат добавени ароматизатори и консерванти. Gel 100 е напълно различен. Той е източник на биополимери, обогатен с уникална смес от фруктоза и глюкоза (съотношение 0.8:1), която позволява прием на до 100g въглехидрати на час.

Gel 100 е направен на базата на хидрогелна технология и шест естествени съставки. Не съдържа оцветители и консерванти и се предлага в порции от 40g. Всяка порция съдържа 60% въглехидрати – високо съотношение тегло/енергия.

Използва се от топ спортисти
Най-добрите шампиони по света са открили и разчитат на технологията Hydrogel за своите тренировки и състезания. Мнозина са счупили рекорди и са постигнали немислимото.

Правилната храна. От началото.
Следващите насоки очертават стратегии за зареждане с гориво за прости тренировъчни и състезателни планове. Не забравяйте, че ръководството за гориво е много лично и варира в зависимост от индивидуалната диета и специфичната тренировъчна програма. Следващата информация служи само като съвет и може да даде възможност за вашето обучение, създаване, подобряване и подпомагане на вашата хранителна стратегия.

Науката е част от нашата природа и обратното.
През 2015 г. открихме как да направим спортните енергийни добавки по-лесно поносими от тялото чрез включване на високи концентрации на въглехидрати в хидрогел. Спортните енергийни добавки, базирани само на естествени съставки, станаха популярни и година по-късно някои от най-добрите бегачи в света започнаха да използват нашите продукти. Нашата технология има подаден и чакащ патент.


Инструкции за употреба

Да се приема за предпочитане преди или по време на интензивно физическо натоварване, като хранителна добавка.


Дозировка

Възрастни: 1 саше на ден.


Противопоказания-Взаимодействия

Консултирайте се с Вашия лекар, ако сте бременна, кърмите, приемате лекарства или имате здравословни проблеми.


Предпазни мерки

Не превишавайте препоръчителната дневна доза.

Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, далеч от слънчева светлина.

Този продукт не подлежи на процес на лицензиране.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук