Skincode Exclusive Cellular Renewal Retinol Serum 30ml

Skincode Exclusive Cellular Renewal Retinol Serum 30ml

Мощен серум против бръчки, изглаждащ ретинол за зряла и скучна кожа за динамично обновяване на тена и текстурата на кожата

код на продукта: 058466
скоро наличен продукт

Препоръчителна цена на дребно  185,31лв. (94,79€)

Skincode Exclusive Cellular Renewal Retinol Serum 30ml,Мощен серум против бръчки, изглаждащ ретинол за зряла и скучна кожа за динамично обновяване на тена и текстурата на кожата Проектиран дори за чувствителна кожа, този флуиден серум с ретинол се...  още

138,98лв. (71,09€)
При поръчка на този продукт получавате безплатна доставка
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 7640107790324
Вижте също и продуктите в категориите:
Анти-Age Серум, Нощна грижа, козметика, Грижа за лицето

Skincode Exclusive Cellular Renewal Retinol Serum 30ml,Мощен серум против бръчки, изглаждащ ретинол за зряла и скучна кожа за динамично обновяване на тена и текстурата на кожата

Проектиран дори за чувствителна кожа, този флуиден серум с ретинол се насочва към фините линии и бръчки, като динамично обновява тена и текстурата на кожата.

Този серум предлага:

Цялостни ползи против стареене за зряла тъпа кожа
Намаляване на епидермалните пукнатини
Стягане
Намаляване на хиперпигментацията (по-светла кожа) и намаляване на възрастовите петна
Подобрете неравномерния тон

Съдържа мощни агенти против стареене - в стабилни активни форми - за перфектно изглаждане и уплътняване на епидермалната тъкан. Има лека текстура и бързо се абсорбира без аромат.

Капсулиран ретинол 0,1%
ACR комплекс (пептиди + фитоестрогени),
Успокоително бизаболол
Микроводорасли
Хиалуронова киселина

Когато се прилага локално, традиционният ретинол се превръща в ретиноева киселина и започва да работи, започвайки от епидермалната повърхност, преди да премине в по-дълбоките слоеве. Това често води до дразнене на повърхностните слоеве на кожата.

Капсулираният ретинол е витамин А, който е „обвит“ в носеща система. Ретинолът на Skincode е обвит в циклодекстрини (захарни молекули), които позволяват на формулата да проникне в по-дълбоките слоеве на кожата, преди ретинолът да се освободи и да се превърне в киселина, като по този начин се избягва дразнене на повърхностното ниво на кожата, така че да работи там, където е най-необходимо, в долни слоеве.

Тази технология за капсулиране се нарича "Технология за освобождаване във времето", тъй като удължава времето между прилагането и активната функция върху кожата.

Капсулираният ретинол също така предотвратява увреждането на молекулите на ретинола, причинено от излагане на кислород, UV лъчи и топлина, което го прави много по-стабилен от традиционния ретинол.

Активни съставки и действия:

Капсулиран ретинол 0,1%
Ускорява обновяването на клетките и значително повишава производството на колаген.
Ретинолът е дерматологична съставка, която видимо намалява фините линии и бръчки, изглажда текстурата и насърчава по-равномерен, сияен тен. Този конкретен ретинол е много издръжлив и възможно най-нежен към кожата, тъй като е капсулиран в циклодекстрини (захарни молекули), така че бавно да се освобождава в по-дълбоките слоеве и показва повишена бионаличност.
ACR комплекс (соев изофлавон и пептидна смес)
Увеличава производството на кожни клетки, видимо стяга и подобрява еластичността, като същевременно предпазва от увреждане от свободните радикали
Екстракт от корен от червен женшен
Противовъзпалително и изглаждащо действие върху бръчките (поради високото съдържание на биологично активни съединения, гинзенозиди и тритерпенови сапонини). Женшенът стимулира кожата да произвежда повече колаген, като същевременно помага за намаляване на зачервяването и осигурява антиоксидантна защита.
Бизаболол 0,25%
Успокояващ агент, който намалява зачервяването и раздразнението (инхибиране на провъзпалителните цитокини). Бизабололът също така подобрява увеличаването на пропускливостта на молекулите, като по този начин повишава бионаличността на активните вещества. Освен това помага за изсветляване на кожата чрез инхибиране на меланогенезата (производството на меланинови пигменти) и също така осигурява антиоксидантна защита.
Хиалуронова киселина (натриева хиалуронова киселина) 0,1%
Комбинация от хиалуронова киселина с високо и ниско молекулно тегло, за целенасочено проникване в множеството слоеве на кожата. Подобрява хидратацията, повишава стегнатостта и обема, като същевременно възстановява естествените нива на влага и укрепва кожната бариера
Екстракт от микроводорасли (синьо-зелени водорасли) Spirulina platensis
Възстановява осмотичния баланс, като поддържа кожата хидратирана, като същевременно предпазва клетките от дехидратация, поддържа клетъчния тонус и защитава клетъчната пропускливост (предотвратява загубата на влага)
Глицерин 3%
Като овлажнител привлича и задържа влагата, а като емолиент омекотява кожата. Облекчава сухотата и ревитализира повърхността на кожата

Вечер нанасяйте върху лицето и шията, 1-2 пъти седмично, като постепенно увеличавате, докато кожата се адаптира.

Избягвайте зоната около очите и устните.
Препоръчва се ежедневна употреба на слънцезащитен крем с SPF 30 или по-висок.
Консултирайте се с Вашия лекар за употреба по време на бременност и кърмене.

AQUA (WATER), DIMETHICONE, POLYSOR- BATE 20, BUTYLENE GLYCOL, GLYCERIN, DIPENTAERY- THRITYL HEXACAPRYLATE/HEXACAPRATE, CAPRYLIC/ CAPRIC TRIGLYCERIDE, DIMETHICONE / VINYL DIMETHI- CONE CROSSPOLYMER, SODIUM ACRYLATE / SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, SODIUM HYALURONATE, POLYGLYCERYL-2 DIPOLLYHYDROXYSTEA- RATE, RETINOL, BISABOLOL, PALMITOYL DIPEPTIDE-5 DIAMINOBUTYROYL HYDROXYTHREONINE, PALMITOYL DIPEPTIDE-5 DIAMINOHYDROXYBUTYRATE, SOY ISOFLA-VONES, PEG-8, POLYISOBUTENE, HYDROXYPROPYL CYCLODEXTRIN, HYDROXYACETOPHENONE, 1,2-HEXANE- DIOL, CAPRYLYL GLYCOL, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, LAURYL GLUCOSIDE, CA- PRYLYL/CAPRYL GLUCOSIDE, SORBITAN OLEATE, ALCO- HOL, SODIUM HYDROXIDE, PHYTIC ACID, ADENOSINE, SODIUM METABISULFITE, TOCOPHEROL, BHT, PROPANE- DIOL, SPIRULINA MAXIMA EXTRACT, PANAX GINSENG ROOT EXTRACT, LECITHIN, CITRIC ACID, POLYSORBATE 80.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук