Sky Premium Life Mastic 175mg Хранителна добавка с гръцка мастика Хиос 60veg.caps

Sky Premium Life Mastic 175mg Хранителна добавка с гръцка мастика Хиос 60veg.caps

код на продукта: 034964
Само две продукти са на разположение!

Препоръчителна цена на дребно  55,74лв. (28,51€)

Sky Premium Life Mastic 175mg Хранителна добавка с гръцка мастика от Хиос 60 зеленчукови капачки Sky Premium ​Life Mastic, „сълзите на Хиос“ само в една капсула, обогатена с инулин. Хиос мастика е скъпоценният камък на Егейско море, сладък, чис...  още

43,46лв. (22,23€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5200408700945

Sky Premium Life Mastic 175mg Хранителна добавка с гръцка мастика от Хиос 60 зеленчукови капачки

Sky Premium ​Life Mastic, „сълзите на Хиос“ само в една капсула, обогатена с инулин.

Хиос мастика е скъпоценният камък на Егейско море, сладък, чист кристал от ароматната смола на дървото мастика. Това дърво е изключително рядко и расте само в южната част на Хиос, в източното Егейско море. Мастика се събира в продължение на най -малко 2500 години от гръцката древност и все още се култивира изключително на остров Хиос. Капките от сок от мастика, които висят от дървото и блещукат на слънчевата светлина, се приличат на кристални сълзи, поради което сокът от мастика е известен като „сълзите на Хиос“. Хиос мастика е призната от ЕС като продукт със защитено наименование за произход (ЗНП).

Chios Mastic е уникална гръцка съставка и нейните производни могат да се борят с много патогенни бактерии и гъбички като различни щамове Candida. Уникални терпени като на апинен, β-мирцен, β-кариофилин, толименен и перилилов алкохол се срещат на полифеноли на мастика, оправдаваща нейните антибактериални и антиоксидантни свойства. Хиос мастика се използва в древността като лек за нарушения на стомашно -чревния тракт. Голям брой проучвания доказват благоприятното му въздействие върху храносмилателната система.

Изглежда, че Chios Mastic има защитни свойства за сърцето и кръвоносните съдове, тъй като проучванията показват, че намалява нивата на общия холестерол. Смазката се счита за едно от най -важните билкови лекарства на всички времена.

Инулинът е естествен полизахарид, който действа като пребиотик за подобряване на баланса на нормалната бактериална флора.

Мастика съдържа много полезни биоактивни съединения. Основните са тритерпенови киселини (като изомастихадиенал) и тритерпени. Тези съединения са естествени антибиотици и мощни противовъзпалителни средства.

Той може да намали симптомите на възпалително заболяване на червата (IBD).

Той може да намали симптомите на болестта на Crohn и да подобри общото благосъстояние.

Помага при лошо храносмилане.

Може да лекува язви.

Може да помогне за лечение на инфекция с Helicobacter pylori.

Борба с микробите.

Понижава холестерола.

Подобрява хигиената на устната кухина.

Може да помогне при диабет.

Намалява симптомите на гастрит.

Sky Premium Life Mastic е:

Подходящ за вегетарианци

Без захар.

Без сол.

Без нишесте.

Хранителните добавки Sky Premium Life се предлагат в аптеките.

Добавките Sky Premium Life са предназначени да запълнят пропуските във вашата диета и да отключат напълно вашия потенциал. Нашата продуктова линия се основава на витамини, минерали, растителни екстракти и други вещества, които са от съществено значение за човешкото тяло. Хранителните добавки Sky Premium Life са направени с гаранция за лекарствен продукт. В производствения процес използваме естествени и лабораторни съставки с високо качество, изключителна чистота и винаги в концентрации, идеални за нуждите на съвременните мъже и жени.

Sky Premium ​Life Mastic е произведен в Гърция и отговаря на всички критерии за качество и надеждност на продуктите от групата на хранителните добавки, докато Sky Pharm SA е сертифициран по стандарта ISO 9001: 2015 и производственият му капацитет е в съответствие със сертификатите и стандартите на GMP (Добри производствени практики) и БВП (Добри практики на дистрибуция).

2 капсули два пъти дневно, сутрин и вечер или според указанията на медицински специалист.

Опаковане

Предлага се в стъклена капсула от 60 капсули.

Предпазни мерки

Имайте предвид, че хранителните добавки не са предназначени да лекуват или предотвратяват някакво заболяване и не са заместител на разнообразната, балансирана диета. Не превишавайте посочената доза. Противопоказан при пациенти с бъбречна недостатъчност и чернодробна цироза. Консултирайте се с Вашия лекар или фармацевт, преди да приемете този продукт, ако сте бременна, кърмите или приемате други лекарства. Съхранявайте при стайна температура. Пазете го далеч от деца. Не използвайте след срока на годност.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук