-4€ με αγορές 40€
Solgar Advanced Acidophilus Plus 120veg.caps

Solgar Advanced Acidophilus Plus 120veg.caps

Хранителна добавка с пробиотици за поддържане на нормалната функция на стомашно-чревната система

код на продукта: 041072
скоро наличен продукт

Препоръчителна цена на дребно  78,10лв. (39,95€)

Solgar Advanced Acidophilus Plus Хранителна добавка с пробиотици за поддържане на нормалната функция на стомашно-чревната система 120вег.капс. Solgar Advanced Acidophilus Plus Vegetable Capsules е немлечна формула, съдържаща 2 специално култивиран...  още

67,96лв. (34,76€)
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 033984007376

Solgar Advanced Acidophilus Plus Хранителна добавка с пробиотици за поддържане на нормалната функция на стомашно-чревната система 120вег.капс.

Solgar Advanced Acidophilus Plus Vegetable Capsules е немлечна формула, съдържаща 2 специално култивирани щама L. acidophilus (LA-5®) и B. lactis (BB-12®). Всяка капсула осигурява 500 милиона специално култивирани щамове L. acidophilus и B.lactis, полезни микроорганизми, които оцеляват при стомашна киселинност и съществуват в долната част на храносмилателния тракт.

Всички усъвършенствани пробиотици на Solgar използват собствена полизахаридна технология, която предпазва живите бактерии от стомашната киселина, преди тя да достигне червата. Тази формула се състои от специално създадена смес, която предлага защита и подхранване на организмите, като същевременно укрепва стабилния срок на годност, тъй като тези продукти не се нуждаят от охлаждане, и защита от стомашни киселини. L. acidophilus и B. lactis са щамове приятелски бактерии, намиращи се естествено в червата.

Червата участват в смилането на храната, производството на определени витамини и укрепването на имунната система. Щамовете, използвани в Solgar Advanced Acidophilus Plus Vegetable Capsules, са били подложени на обширни изследвания. Храносмилателната система има трилиони бактерии и те подобряват здравето на червата, като същевременно помагат на имунната система.

Яденето на ферментирали храни като кисело мляко, темпе, сирене и кисело зеле може да помогне за повишаване на нивата на вашите полезни бактерии. Много продукти от търговско кисело мляко имат добавена захар, която храни не само добрите бактерии в червата, но и лошите бактерии. Ако вашата диета не съдържа ферментирали храни, може да е добра идея да вземете добавка.

Solgar Advanced Acidophilus Plus Vegetable Capsules е безопасният начин за повишаване на нивата на полезни бактерии в червата. И двата щама имат призната презумпция за безопасност (QPS) от Европейския орган за безопасност на храните (EFSA).


Инструкции за употреба

Да се приема за предпочитане с храна.

Не приемайте с горещи напитки, защото топлината допринася за промяна на жизнеспособността на бактериите.

Да се приема поне 2 часа след прием на който и да е антибиотик.

Време за усвояване: По-малко от 30 минути.


Дозировка

Възрастни: 1 капсула дневно с 1 чаша мляко или вода.


Противопоказания-Взаимодействия

Консултирайте се с Вашия лекар, ако приемате лекарства или имате здравословни проблеми.


Предпазни мерки

Не превишавайте препоръчителната дневна доза.

Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, далеч от слънчева светлина. Да се съхранява за предпочитане в хладилник.

No Първо запознанство EOF: 56553/12.09.2006г. Номерът на уведомлението не замества разрешението за търговия от EOF. Този продукт не подлежи на процес на лицензиране.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук