Solgar Coenzyme Q10 30mg, 90veg.caps

Solgar Coenzyme Q10 30mg, 90veg.caps

Хранителна добавка с коензим Q10 с антиоксидантно и против стареене действие

код на продукта: 052043
скоро наличен продукт

Препоръчителна цена на дребно  113,29лв. (57,95€)

Solgar Coenzyme Q10 30mg Хранителна добавка с коензим Q10 за подобряване на производството на енергия на клетъчно ниво с антиоксидантни свойства 90veg.caps Чудодейният коензим Q...  още

Той е премахнат / заменен от компанията
Моля изберете
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 0033984009332
Вижте също продукти в тази категория:
Продукти с намаление

Solgar Coenzyme Q10 30mg Хранителна добавка с коензим Q10 за подобряване на производството на енергия на клетъчно ниво с антиоксидантни свойства 90veg.caps

Чудодейният коензим Q10 стана особено популярен като ценна съставка против стареене в козметичните кремове за грижа за кожата.

През последните години и след клинични изследвания, коензим Q10 стана известен и със своите антиоксидантни свойства, предлагайки значителни ползи за нашата сърдечно-съдова система, като в същото време допринася за увеличаване на производството на клетъчна енергия и борбата със свободните радикали, които се създават в тялото от към съвременния начин на живот.

В същото време коензим Q10 значително намалява влиянието на времето, замърсяването на околната среда и съвременния начин на живот, действа против стареене, намалява признаците на умора, дава енергия и насърчава жизнеността и благосъстоянието на целия организъм.

С коензим Q10 Veg. Caps by Solgar се наслаждавате максимално на полезните свойства на ценния коензим, без изкуствени аромати и други допълнителни химикали.

Коензим Q10 Veg. Caps от Solgar предлага антиоксидантни свойства, влиза в цикъла на производство на клетъчна енергия и е необходим във високи дози в миокарда.

Коензим Q10 Veg. Caps се счита за полезен в случаите на укрепване на сърдечно-съдовата и имунната система, увеличаване на производството на енергия и борбата със свободните радикали.

Коензим Q10 Veg. Caps от Solgar се предлага на капсули, подходящи за вегани и се приема като хранителна добавка за възрастни по 1 капсула на ден, за предпочитане по време на хранене.

Предлага се в опаковки от 30, 60 и 90 фитокапсули (30/ 60/ 120/ 200 mg)

Коензим Q10 Veg. Капачки от Solgar:

  • Има антиоксидантни свойства, спомагащи за неутрализиране на свободните радикали.
  • Увеличава производството на клетъчна енергия.
  • Допринася за укрепване на сърдечно-съдовата система.
  • Повишава енергията и спомага за благосъстоянието на целия организъм.
  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук