Solgar Evening Primrose Oil 500mg 180 Softgels

Solgar Evening Primrose Oil 500mg 180 Softgels

Хранителна добавка с масло от вечерна иглика за предменструални симптоми

код на продукта: 056200
Само две продукти са на разположение!

Препоръчителна цена на дребно  136,75лв. (69,95€)

Solgar Evening Primrose Oil 500mg Хранителна добавка с масло от вечерна иглика за предменструални симптоми 180 Softgels Вечерната иглика (Oenothera) принадлежи към семейството н...  още

118,98лв. (60,86€)
При поръчка на този продукт получавате безплатна доставка
Моля изберете
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 0033984010437

Solgar Evening Primrose Oil 500mg Хранителна добавка с масло от вечерна иглика за предменструални симптоми 180 Softgels

Вечерната иглика (Oenothera) принадлежи към семейството на теснолистните. Общото му име идва от факта, че жълтите му цветове се отварят предимно през нощта. Семената от цветовете на растението се събират и пресоват, за да се получи масло от вечерна иглика.
Маслото от вечерна иглика е един от малкото естествени източници на полиненаситената мазнина γ-линоленова киселина (GLA). GLA принадлежи към Омега-6 мастните киселини и лесно се превръща в човешкото тяло в простагландин Е1 (PGE1), който участва в регулацията на сърдечно-съдовата, нервната и репродуктивната система.
Съвременният начин на живот, промените в хранителните ни навици и последиците от това като вируси, холестерол, наситени мастни киселини, трансмастни киселини, алкохол, недостатъчно количество инсулин, прекомерно количество α-линоленова киселина в диетата и радиация пречат на превръщане на линоленовата киселина (GLA) в простагландин. GLA преодолява тези потенциални бариери и поради тази причина определено трябва да присъства в нашата диета.
Хранителната добавка Evening Primrose Oil на Solgar е богат източник на активна линолова киселина, гама линоленова киселина (10% GLA), олеинова киселина и други незаменими мастни киселини от масло от вечерна иглика. Създадено да отговори на нуждите на женското тяло, маслото от вечерна иглика осигурява основни хранителни вещества, които подобряват здравето, благосъстоянието и ежедневието.
Маслото от вечерна иглика на Solgar се счита за изключително полезно при лечение на предменструални симптоми и менопаузални нарушения, като същевременно засилва секрецията на полови хормони. Освен това маслото от вечерна иглика допринася за регенерацията на кожата и лечението на кожни проблеми.
Маслото от вечерна иглика на Solgar също осигурява отлични ползи за сърдечно-съдовата и нервната система. По-конкретно, тази отлична хранителна добавка с масло от вечерна иглика допринася за намаляване на холестерола и кръвното налягане, като същевременно помага за намаляване на стреса.

Масло от вечерна иглика от Solgar:
• Богат източник е на активна линолова киселина
• Допринася за лечението на предменструални симптоми
• Лекува смущенията, причинени от менопаузата
• Засилва секрецията на половите хормони
• Защитава и укрепва здравето на сърдечно-съдовата и нервната система

Маслото от вечерна иглика на Solgar се приема като хранителна добавка за възрастни по 1-3 меки капсули, за предпочитане с храна. Студено пресован и без добавки, предлага се в опаковки от 30 (500/1300 mg) и 180 (500 mg) меки капсули.

Да не се прилага с антикоагулантна терапия.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук