Solgar Garlic Powder 500mg, 90veg.caps

Solgar Garlic Powder 500mg, 90veg.caps

Чесън на прах Хранителна добавка за защита на сърдечно-съдовата система, контрол на кръвното налягане с антимикробни свойства

код на продукта: 001084
скоро наличен продукт

Препоръчителна цена на дребно  64,42лв. (32,95€)

Solgar Чесън на прах 500 mg Чесън на прах Хранителна добавка за защита на сърдечно-съдовата система, контрол на кръвното налягане с антимикробни свойства 90veg.caps. Solgar Чесън на прах 500 mg съдържа сертифициран алицин (активната съставка), орг...  още

56,70лв. (29,00€)
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 0033984011977
ТЕГЛО: 195gr

Solgar Чесън на прах 500 mg Чесън на прах Хранителна добавка за защита на сърдечно-съдовата система, контрол на кръвното налягане с антимикробни свойства 90veg.caps.

Solgar Чесън на прах 500 mg съдържа сертифициран алицин (активната съставка), органосерно съединение, намиращо се в чесъна. Алицинът е част от защитен механизъм срещу атаки на вредители в растението чесън.

Чесънът расте в земята под формата на луковица и процъфтява в Централна Азия с високи проценти на серни съединения, за които се смята, че създават аромата и вкуса, като същевременно имат положителен ефект върху здравето. Има силен аромат и употребата му датира от 510 г. сл. н. е. в древен Китай, където продължава да се използва в китайската медицина. Използва се в аюрведическата и европейската медицина заради своите подмладяващи/възстановяващи свойства.

Чесънът има естествени антибактериални свойства. Той също така защитава сърдечно-съдовата система и помага за леко намаляване на липидите в кръвта и кръвното налягане. Чесънът предотвратява образуването на атероматозна плака и намалява агрегацията на тромбоцитите, предотвратявайки образуването на кръвни съсиреци.

Solgar Garlic Powder 500 mg се произвежда от луковици чесън, които са отгледани без използването на изкуствени хербициди и пестициди и са сертифицирани в съответствие със стандартите на Агенцията за осигуряване на качеството. Сертифициран е и за съдържание на минимално количество алицин и алиин.


Инструкции за употреба

Да се приема за предпочитане с храна.
Време за усвояване: По-малко от 1 час.


Дозировка

Възрастни: 1 капсула на ден.


Противопоказания-Взаимодействия

Не трябва да се приема от бременни и кърмещи жени.

Да не се приема заедно с антикоагуланти.

Консултирайте се с Вашия лекар, ако приемате лекарства или имате здравословни проблеми.


Предпазни мерки

Не превишавайте препоръчителната дневна доза.

Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, далеч от слънчева светлина.

No Първо запознанство EOF: 55741/2.09.2008г. Номерът на уведомлението не замества разрешението за търговия от EOF. Този продукт не подлежи на процес на лицензиране.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук