Solgar Natural Source Oceanic Beta Carotene 60 Softgels

Solgar Natural Source Oceanic Beta Carotene 60 Softgels

Хранителна добавка с бета каротин със силни антиоксидантни свойства и лечение на дегенеративни заболявания на зрението

код на продукта: 056167
Само един продукт е наличен!

Препоръчителна цена на дребно  46,80лв. (23,94€)

Solgar Диетична добавка с естествен източник на океански бета каротин с бета каротин с мощни антиоксидантни свойства и лечение на дегенеративни заболявания на зрението 60 меки капс...  още

40,74лв. (20,84€)
Моля изберете
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 0033984020306

Solgar Диетична добавка с естествен източник на океански бета каротин с бета каротин с мощни антиоксидантни свойства и лечение на дегенеративни заболявания на зрението 60 меки капсули

Океанският бета каротин от естествен източник на Solgar предлага една от най-добрите естествени форми на бета-каротин.

Каротините се намират особено в зеленчуците и плодовете, като бета-каротинът се намира в тези с тъмно оранжев или зелен цвят. Някои са предшественици на витамин А, докато бета-каротинът има антиоксидантни свойства и помага за минимизиране на увреждането от свободните радикали.

Свободните радикали се произвеждат от тялото, когато дишаме, смиламе храната, спортуваме или дори спим. Те възникват естествено, тъй като са създадени от емоционален стрес, UV светлина, радиация и замърсяване на околната среда. Свободните радикали увреждат тялото, като причиняват увреждане на клетките, намаляват защитата срещу болести и поставят тялото в състояние на „стрес“.

За смекчаване на ефектите на свободните радикали е необходимо балансиране с антиоксиданти. Най-важните антиоксиданти включват: бета-каротин, витамин С, витамин Е, цинк, селен и съставки, открити в някои растения, като куркума и гинко билоба.

Антиоксидантите се получават чрез ядене на здравословни храни в балансирана диета, но добавките може да са необходими за максимален прием на антиоксиданти.

Solgar Natural Source Oceanic Beta Carotene осигурява една от най-добрите естествени форми на бета-каротин от океански водорасли. Водораслото се нарича Dunaliella salin и е зелено микроводорасло, което се среща в морските райони. Той е мощен антиоксидант, тъй като създава бета-каротин, както и други каротеноиди, като зеаксантин, криптоксантин, лутеин и алфа-каротин.

Лутеинът, заедно с каротеноида зеаксантин, се свързва със здравето на очите и по-специално със защитата срещу катаракта и дегенерация на макулата, най-честите причини за необратима загуба на зрението (която обикновено настъпва след 60-годишна възраст). Те работят, като подобряват зрителната острота и предпазват ретината от окислително увреждане, причинено от UV радиация и свободни радикали.

Освен това лутеинът помага за регулиране на кръвното налягане и действа срещу стомашни язви и има противовъзпалителни свойства, докато в комбинация със зеаксантин, феноли и витамини Е и С защитават клетките от вредните свободни радикали.

Бета каротинът се превръща във витамин А от човешкото тяло и има много важни действия, тъй като допринася за нормалния метаболизъм на желязото, поддържането на нормални лигавици, поддържането на здравето на кожата, поддържането на нормалното зрение и гладкото функциониране на имунната система. системен.


Инструкции за употреба

Да се приема за предпочитане с храна.
Време за усвояване: По-малко от 30 минути.


Дозировка

Възрастни: 1 капсула на ден.


Противопоказания-Взаимодействия

Не трябва да се приема от хронични пушачи.

Консултирайте се с Вашия лекар, ако приемате лекарства или имате здравословни проблеми.


Предпазни мерки

Не превишавайте препоръчителната дневна доза.

Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, далеч от слънчева светлина.

№ Първо запознанство EOF: 29083/8/5/2008. Номерът на уведомлението не замества разрешението за търговия от EOF. Този продукт не подлежи на процес на лицензиране.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук