Solgar Prenatal Nutrients 120tabs

Solgar Prenatal Nutrients 120tabs

Хранителна добавка с мултивитамини, минерали и микроелементи за подпомагане на бременността и кърменето

код на продукта: 048588
Само четири продукти са на разположение!

Препоръчителна цена на дребно  65,34лв. (33,42€)

Solgar Prenatal Nutrients Хранителна добавка с мултивитамини, минерали и микроелементи за подпомагане на бременността и кърменето 120tabs Хранителната добавка Prenatal Nutrients...  още

56,85лв. (29,08€)
Моля изберете
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 0033984022720

Solgar Prenatal Nutrients Хранителна добавка с мултивитамини, минерали и микроелементи за подпомагане на бременността и кърменето 120tabs

Хранителната добавка Prenatal Nutrients на Solgar е усъвършенствана мултивитаминова и мултиминерална формула, предназначена да отговори на специализираните нужди на бременни и кърмещи жени. По-специално, Prenatal Nutrients, освен други хранителни елементи, доставя на женското тяло най-важните минерали и микроелементи (магнезий, цинк, йод, манган, мед, хром, селен) на основата на соев протеин.


В същото време хранителната добавка Prenatal Nutrients на Solgar за бременни и кърмещи жени осигурява високомощни витамини от B комплекса, витамин D и антиоксидантните витамини C и E, които спомагат за поддържане на общото здраве на жените в този важен период от живота им. Освен това осигурява необходимото количество фолиева киселина, хранително вещество, което помага за минимизиране на риска от вродени дефекти.


В допълнение, желязото, съдържащо се в Prenatal Nutrients на Solgar, е в бисглицинатна форма, не предизвиква запек, стомашно разстройство или метеоризъм, докато минералите, които съдържа, са в хелатна форма и се приготвят от лаборатории Albion според стриктни спецификации.


За всички бременни и кърмещи жени, които желаят да задоволят енергийните си нужди и хранителните си нужди в най-важния период от живота си, Solgar препоръчва хранителната добавка Prenatal Nutrients, специално създадена за техните нужди.

Пренатални хранителни вещества на Solgar:
• Снабдява женския организъм с всички необходими елементи за справяне с повишените енергийни нужди по време на бременност и кърмене.
• Осигурява необходимото количество фолиева киселина, хранително вещество, което помага за минимизиране на риска от вродени дефекти.
• Укрепва защитата на женския организъм по време на бременност
• Предпазва от оксидативен стрес

Prenatal Nutrients на Solgar се приема като хранителна добавка за възрастни, по 1-2 таблетки дневно, за предпочитане по време на хранене.
Предлага се в опаковки от 60 и 120 таблетки.
Подходящо за вегани.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук