-4€ με αγορές 40€
Solgar Milk Thistle Herb Extract 60veg.caps

Solgar Milk Thistle Herb Extract 60veg.caps

Екстракт от бял трън Хранителна добавка за защита на черния дроб с противовъзпалителни свойства, подходяща за и детоксикация

код на продукта: 001066
скоро наличен продукт

Препоръчителна цена на дребно  77,11лв. (39,44€)

Solgar Хранителна добавка с билков екстракт от бял трън с екстракт от бял трън за защита на черния дроб с противовъзпалителни свойства, подходящ за и детокс 60 вег.капс. Билковият екстракт от бял трън на Solgar принадлежи към гамата от висококачес...  още

63,93лв. (32,70€)
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 0033984041400

Solgar Хранителна добавка с билков екстракт от бял трън с екстракт от бял трън за защита на черния дроб с противовъзпалителни свойства, подходящ за и детокс 60 вег.капс.

Билковият екстракт от бял трън на Solgar принадлежи към гамата от висококачествени билкови екстракти и билки. Съдържа суров бял трън и екстракт от семена на бял трън (Silybum Marianum), титриран до 80% силимарин. Екстракцията и титруването на растителни екстракти осигурява постоянно количество специфични полезни компоненти на производствена партида.

Комбинацията от наука и традиция създава активен титриран екстракт с всички синергични и полезни свойства, открити в природата.

Silybum marianum, популярно известен като бял трън или Silybum Mariano, има набор от хранителни ползи. Билката е родом от Средиземноморието и принадлежи към същото семейство като слънчогледите и маргаритките. Млечният трън съдържа група от полезни флавоноиди, общо наричани силимарин.

Помага за поддържане на здравословна чернодробна функция и традиционно се използва за подобряване на чернодробната функция. Освен това може да насърчи гладкото храносмилане.


Инструкции за употреба

Да се приема за предпочитане след хранене.
Време за усвояване: По-малко от 1 час.


Дозировка

Възрастни: 1 капсула на ден.


Противопоказания-Взаимодействия

Този продукт не се препоръчва за бременни или кърмачки.

Белият трън може да попречи на усвояването на антикоагуланти, анксиолитици, антидепресанти и лекарства за холестерол. Ако сте алергични към маргаритки, невен, хризантеми, най-добре е да избягвате приема на хранителна добавка бял трън.

Консултирайте се с Вашия лекар, ако приемате лекарства или имате здравословни проблеми.


Предпазни мерки

Не превишавайте препоръчителната дневна доза.

Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, далеч от слънчева светлина.

No Първо запознанство EOF: 96129/13.12.2013г. Номерът на уведомлението не замества разрешението за търговия от EOF. Този продукт не подлежи на процес на лицензиране.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук