Solgar Nettle Leaf Extract 60veg.caps

Solgar Nettle Leaf Extract 60veg.caps

Хранителна добавка от екстракт от коприва с диуретични свойства за доброто функциониране на отделителната система и ставите

код на продукта: 001067
Само един продукт е наличен!

Препоръчителна цена на дребно  69,30лв. (35,45€)

Solgar Nettle Leaf Extract Хранителна добавка с екстракт от коприва с диуретични свойства за доброто функциониране на пикочната система и ставите 60вег.капс. Екстрактът от листа от коприва на Solgar принадлежи към линията растителни екстракти и би...  още

60,29лв. (30,84€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 0033984041448

Solgar Nettle Leaf Extract Хранителна добавка с екстракт от коприва с диуретични свойства за доброто функциониране на пикочната система и ставите 60вег.капс.

Екстрактът от листа от коприва на Solgar принадлежи към линията растителни екстракти и билки с отлично качество. Съдържа листа от коприва и екстракт от листа от коприва, титруван до 1% силиций. Екстракцията и титруването на растителни екстракти осигурява постоянно количество специфични полезни компоненти на производствена партида.

Комбинацията от наука и традиция създава активен титриран екстракт с всички синергични и полезни свойства, открити в природата.

Екстрактът от листа на коприва идва от коприва (Urtica dioica), цъфтящо растение, което расте по целия свят, особено през пролетните месеци, родом от Европа и Азия. Най-известен е с реакцията на ужилване, която следва, когато кожата влезе в контакт с листата и стъблата му.

Копривата е източник на микроелементи с благоприятен ефект за поддържане на жизнеността и стимулиране на организма. Освен това копривата има положителен ефект върху кръвообращението, подобрява кръвообращението и спомага за поддържане на нормалните функции на вените на краката.

Копривата подпомага естествените защитни сили на организма и функционирането на имунната система.


Инструкции за употреба

Да се приема за предпочитане с храна.
Време за усвояване: По-малко от 1 час.


Дозировка

Възрастни: 1 капсула на ден.


Противопоказания-Взаимодействия

Копривата обикновено осигурява голямо количество витамин К. Поради тази причина би било добре да не се комбинира с антикоагуланти, тъй като може да намали ефективността на антикоагулантите.

Консултирайте се с Вашия лекар, ако сте бременна, кърмите, приемате лекарства или имате здравословни проблеми.


Предпазни мерки

Не превишавайте препоръчителната дневна доза.

Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, далеч от слънчева светлина.

№ Първо запознанство EOF: 20217/21.02.2014г. Номерът на уведомлението не замества разрешението за търговия от EOF. Този продукт не подлежи на процес на лицензиране.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук