Solgar Soya Lecithin 1360mg - 100 Softgels

Solgar Soya Lecithin 1360mg - 100 Softgels

Хранителна добавка с екстракт от соя, богата на лецитин за контрол на теглото и холестерола

код на продукта: 056755
Само четири продукти са на разположение!

Препоръчителна цена на дребно  46,80лв. (23,94€)

Solgar Соев лецитин 1360 mg Соев екстракт Хранителна добавка, богата на лецитин за контрол на теглото и холестерола 100 меки капсули Solgar Lecithin е висококачествен соев екстр...  още

40,68лв. (20,81€)
Моля изберете
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 0033984015401
ТЕГЛО: 443gr

Solgar Соев лецитин 1360 mg Соев екстракт Хранителна добавка, богата на лецитин за контрол на теглото и холестерола 100 меки капсули

Solgar Lecithin е висококачествен соев екстракт и е естествен източник на тази важна съставка, необходима на всяка жива клетка в тялото. Лецитинът е естествена мастна молекула, открита в растенията и животните. Той е чудесен източник на фосфолипиди, функционален компонент на всички клетки. Той изгражда клетъчната мембрана и е отговорен за контролирането на транспорта на хранителни вещества в и извън клетките. Той също така играе важна роля в транспортирането на мазнини, открити в кръвния поток, поддържайки нивата в здравословно и балансирано съотношение.

Лецитинът се намира естествено в черния дроб и други органични меса, соята и яйчния жълтък и се използва в храни като емулгатор на мазнини. Също така е богат източник на витамини от група В, особено холин. Въпреки че лецитинът е мастно вещество, той действа като емулгатор, помагайки за разграждането на мазнините/холестерола. Той позволява на мазнини, като холестерол и други липиди, да се разпръснат във вода и да бъдат отстранени от тялото. Тъй като консумацията на тези храни е намаляла през последните години, добавянето на соев лецитин е идеалният начин да се осигури здравословен прием на тази важна съставка.

Всички продукти на Solgar отговарят на признатите в нашата индустрия стандарти за високи постижения „Златен стандарт“. Всички продукти на Solgar са направени от естествено извлечени съставки и са пионери от 1947 г. насам и са идеалната хранителна добавка за добро здраве – 98% от потребителите на Solgar® препоръчват тази марка.


Инструкции за употреба

Да се приема за предпочитане след хранене.
Време за усвояване: По-малко от 1 час.


Дозировка

Възрастни: 1 таблетка за дъвчене дневно.
Ако е необходимо, можете да счупите таблета на две части.


Противопоказания-Взаимодействия

При високи дози глюкозамин (над 1500 mg на ден) могат да се наблюдават странични ефекти като гадене, киселини и главоболие.

Не трябва да се приема от бременни и кърмещи жени.

Да се избягва от хора с диабет и хипертония.


Предпазни мерки

Не превишавайте препоръчителната дневна доза.

Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, далеч от слънчева светлина.

Уверете се, че предпазната желатинова обвивка не е била повредена преди употреба.

No Запознаване EOF: 78456/12.12.2006г. Номерът на уведомлението не замества разрешението за търговия от EOF. Този продукт не подлежи на процес на лицензиране.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук