Soskin Sun Guard Face Sun Cream Tinted Very High Protection SPF50+, 50ml - 02 Medium

Soskin Sun Guard Face Sun Cream Tinted Very High Protection SPF50+, 50ml - 02 Medium

код на продукта: 047868

Препоръчителна цена на дребно  0,00лв. (0,00€)

Soskin Sun Guard Face Sun Cream Tinted SPF50+ Tinted Face Sun Cream, Very High Protection 50 ml - 02 Средна Слънцезащитен крем за лице с цвят и много висока слънцезащита за прик...  още

Моля изберете
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 0009212862582
Вижте също продукти в тази категория:

Soskin Sun Guard Face Sun Cream Tinted SPF50+ Tinted Face Sun Cream, Very High Protection 50 ml - 02 Средна

Слънцезащитен крем за лице с цвят и много висока слънцезащита за прикриване на несъвършенствата и видимо по-равномерен вид.
Контролира блясъка чрез минимизиране на отраженията на кожата. Кожата придобива ярък и естествен завършек, който издържа. Леката му текстура подобрява вида на кожата от зачервявания и пъпки. Формулата осигурява широк спектър от слънцезащита за предотвратяване на преждевременното стареене на кожата от UV лъчение и появата на старчески петна [UVA / UVB SPF50+]. Нефагезорогенен.

СОСКИН
Компанията е основана през 1992 г. в Ница, Франция и работи в 45 страни по света. От самото си създаване, тя създава продукти за грижа за лицето и тялото и се фокусира върху извеждането на красотата на всеки тип кожа, с реални резултати, които се виждат на лицето.
Уникалността на SOSKIN се крие в биомиметичната технология, която е разработила в центъра за изследвания и развитие, със създаването на иновативни продукти, които имитират естествените процеси на кожата, с цел подчертаване на нейната естествена красота и блясък.
Философията на СОСКИН
С мотото „СПАСИТЕ НАШАТА КОЖА“, всеки продукт помага за:

  • Попълване на хиалуронова киселина и протеини в кожата, които са основни структурни компоненти на кожата и елементи, които поддържат нейната еластичност и младежки вид.
  • Възстановяване на функциите на външния слой на кожата с активни съставки от билки, за да бъде кожата правилно подхранена и защитена от външни фактори.
  • Реактивиране на обновяването на клетките, за предотвратяване на стареенето и появата на петна и обезцветяване.

Нанесете тънки слоеве върху чисто лице, с върховете на пръстите върху несъвършенствата, след това нанесете от вътрешната страна към контурите на лицето.

Повторете толкова често, колкото е необходимо.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук