Sostar Mornin\' Glow Donkey Milk Booster 30ml

Sostar Mornin' Glow Donkey Milk Booster 30ml

Усилвател за незабавна хидратация и възстановяване на еластичността на кожата с органично магарешко мляко

код на продукта: 057364
миг наличност (на склад)

Препоръчителна цена на дребно  23,46лв. (12,00€)

Sostar Mornin' Glow Donkey Milk Booster Незабавна хидратация и възстановяване на еластичността на кожата с органично магарешко мляко 30 ml Серията, която се състои от продукти с модерни активни съставки във високи концентрации, е обогатена с о...  още

23,46лв. (12,00€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5200115460477
Вижте също и продуктите в категориите:
Подхранващи кремове, Грижа за лицето

Sostar Mornin' Glow Donkey Milk Booster Незабавна хидратация и възстановяване на еластичността на кожата с органично магарешко мляко 30 ml

Серията, която се състои от продукти с модерни активни съставки във високи концентрации, е обогатена с още един продукт!

Mornin' Glow Donkey Milk Booster

Специален бустер, обогатен с високо съдържание на колаген и гръцко, органично магарешко мляко. Осигурява интензивна и ефективна хидратация от първата употреба. Поддържа и възстановява естествената еластичност на кожата.

Органично магарешко мляко
Ползите от магарешкото мляко вече са широко известни. От древни времена се използва за овлажняване и регенериране на кожата, тъй като съдържа протеини, мастни киселини и ензими. Осигурява антиоксидантно действие, тъй като е 4 пъти по-богато на витамин С от кравето мляко. Допринася и за еднакъв вид на кожата. Има исторически сведения, че Клеопатра, кралицата на Египет, се къпела всеки ден в магарешко мляко, за да запази красотата и младостта си.

Donkey Milk Booster съдържа 4% органично сертифицирано магарешко мляко. Ние доставяме мляко изключително от гръцки фермери и по този начин допринасяме за икономическата подкрепа на земеделските и животновъдните региони на Гърция.

Колаген
Колагенът е основният протеин в съединителните тъкани, като кожа, кости, сухожилия. Това е и най-изобилният протеин, открит в бозайниците и човешкото тяло, съдържащ 25% до 30% колагенови протеини. Колагенът образува връзки, които поддържат клетките и тъканите. Има голяма устойчивост и поддържа кожата еластична. Намаляването на колагена е нормално и води до намаляване на еластичността и съответно стареене на кожата.

Donkey Milk Booster съдържа 10% колаген, за да се постигне възстановяване от естественото му намаляване и да се възстанови еластичността и младежкия вид на кожата.

Препоръчителна употреба
Продуктът е подходящ за кожа, която се нуждае от дълбока хидратация. Може да се използва от всички типове кожа. Може да се използва в комбинация с други продукти и бустери.

Продуктът не е подходящ за вегани.

Нанесете сутрин върху лицето и шията.
Може да се използва самостоятелно или под овлажнителя.

Aqua, Dimethicone, Polysilicone-11, Glycerin, Cyclopentasiloxane, Soluble Collage, Donkey Milk, Butylene Glycol, Betaine, Polymethyl Methacrylate, Phenoxyethanol, C13-14 Isoparaffin, Polymethylsilsequioxane, Divinyldimethicone/Dimethicone/Phenylsilsesq uioxane Crosspolymer, Laureth-12, HDI/Trimethylol Hexyllactone Crosspolymer, 1.2-Hexanediol, Laureth-3, Sodium Polyacryloyldimethyl Taurate, Decyl Glucoside, Hydroethylcellulose, PEG/PPG- 18/18 Dimethicone, Carbomer, Polysorbate-80, Chlorophenesin, Dissodium EDTA, Laureth-7, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Laureth-12, Ethylhexylglycerin.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук