ПРЕДЛАГА СЕ В ОТЛИЧИТЕЛНА ОПАКОВКА
Tena Lady Discreet Normal 24 бр

Tena Lady Discreet Normal 24 бр

Дамски превръзки при умерена инконтиненция

код на продукта: 028721
миг наличност (на склад)

Препоръчителна цена на дребно  18,10лв. (9,26€)

Tena Lady Discreet Normal салфетки за умерена инконтиненция 24 бр TENA Lady Normal предлага тройна защита срещу течове, нежелани миризми и влага. TENA Lady Normal са също толкова дискретни като менструалните превръзки, но много по-абсорбиращи, так...  още

14,12лв. (7,22€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 7322540851946
ТЕГЛО: 372gr
Вижте също продукти в тази категория:
Подложки за инконтиненция

Tena Lady Discreet Normal салфетки за умерена инконтиненция 24 бр

TENA Lady Normal предлага тройна защита срещу течове, нежелани миризми и влага. TENA Lady Normal са също толкова дискретни като менструалните превръзки, но много по-абсорбиращи, така че да останете сухи и удобни при всякакви обстоятелства. С особено мека и суха копринено мека повърхност в индивидуална опаковка, за да можете лесно да ги поставите в чантата или джоба си. Дамските превръзки TENA Lady са лесни за пренасяне и изхвърляне.

TENA Lady Discreet разполага с асиметрична форма, която се адаптира към вашето тяло, предлагайки комфорт и дискретност: TENA Lady Discreet предлага изключителна защита, комфорт и дискретност. Дамските превръзки TENA Lady Discreet са с асиметрична форма, която се адаптира към тялото и са предназначени да осигурят комфорт на вашите близки, за да можете да се съсредоточите върху приятните моменти от живота.

Дерматологично тествани: Всички материали на продукта са дерматологично тествани, за да бъдат безопасни и щадящи кожата.

Особено мека и суха Копринено мека повърхност: Усещането за сухота е важно, за да усетите свежестта и да защитите кожата си. Дамските превръзки TENA Lady Discreet имат копринено гладка, подобна на плат повърхност, която моментално отвежда влагата от кожата ви. Дамските превръзки TENA Lady Discreet ви поддържат сухи и ви дават увереност.

Fresh Odor Control система за неутрализиране на миризми за увереност: Не позволявайте на загубата на урина да забави темпото на живота ви! Дамските превръзки TENA Lady разполагат със системата за неутрализиране на миризмите Fresh Odor Control с микро-перли на свежест, които намаляват развитието на нежелани миризми. TENA Lady Discreet ви предлага усещане за свежест и комфорт, независимо какво ви се случва.

Индивидуално опаковане с технологията Easy Wrap: Всяка дамска превръзка TENA Lady Discreet е индивидуално опакована с технологията Easy Wrap и може да се носи удобно в чантата или джоба ви. Дамските превръзки TENA Lady Discreet са лесни за пренасяне и още по-лесни за изхвърляне.

Всички продукти на Tena се доставят в дискретна опаковка.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук