ПРЕДЛАГА СЕ В ОТЛИЧИТЕЛНА ОПАКОВКА
Tena Lady Maxi 12 бр

Tena Lady Maxi 12 бр

Салфетки при тежка инконтиненция

код на продукта: 024175
миг наличност (на склад)

Препоръчителна цена на дребно  17,46лв. (8,93€)

Tena Lady Макси салфетки при тежка инконтиненция 12 бр TENA Lady Maxi с уникалната зона InstaDRY ви предлага тройна защита срещу течове, нежелани миризми и влага. TENA Lady Maxi предлагат висока сигурност и са много по-абсорбиращи от менструалните...  още

13,27лв. (6,79€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 7322540319972
ТЕГЛО: 499gr
Вижте също продукти в тази категория:
Подложки за инконтиненция

Tena Lady Макси салфетки при тежка инконтиненция 12 бр

TENA Lady Maxi с уникалната зона InstaDRY ви предлага тройна защита срещу течове, нежелани миризми и влага. TENA Lady Maxi предлагат висока сигурност и са много по-абсорбиращи от менструалните превръзки. Те са идеално проектирани да се чувстват незабавно сухи и удобни при всякакви обстоятелства.

InstaDRY зона за незабавно усвояване: Система за абсорбиране на миризми Fresh Odor Control за увереност

Особено мека и суха Silky Soft Surface: Сухотата играе важна роля за усещането за свежест и защита на кожата. Ето защо дамските превръзки TENA Lady имат копринено гладка, подобна на плат повърхност, която моментално отвежда влагата от кожата ви. Дамските превръзки TENA Lady ви поддържат сухи и поддържат самочувствието ви.

TENA Lady е анатомично проектирана за по-голяма дискретност и комфорт: TENA Lady осигурява отлична защита, комфорт и дискретност. Дамските превръзки TENA Lady са с форма на тялото и са предназначени да ви накарат да се чувствате комфортно, за да можете да се съсредоточите върху приятните аспекти на живота.

Меката странична еластична подплата се приспособява към формата на подложката за перфектно прилягане: По същество те влияят на това колко сигурни се чувствате. Еластичните страни помагат на дамските превръзки TENA Lady да се адаптират към формата на вашето тяло. Те нежно прегръщат движението на тялото ви, независимо какво правите. Дамските превръзки TENA Lady осигуряват свобода на движение с увереност и без притеснение от загуба на урина.

Мек, подобен на плат, дишащ външен материал помага за поддържането на здравето на кожата: TENA Lady включва мек, дишащ материал, който позволява на въздуха да циркулира, предотвратявайки влагата и поддържайки здравето на кожата. TENA Lady ви оставя с усещане за свежест.

Индивидуално опакован: Всяка дамска превръзка TENA Lady е индивидуално опакована и можете лесно да ги поставите в чантата или джоба си. Дамските превръзки TENA Lady са лесни за пренасяне и изхвърляне.

Всички продукти на Tena се доставят в дискретна опаковка.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук