Terranova Running Pack Пакет за спортисти Full Spectrum Multivitamins, 50 caps

Terranova Running Pack Пакет за спортисти Full Spectrum Multivitamins, 50 caps

код на продукта: 011727
скоро наличен продукт

Препоръчителна цена на дребно  271,00лв. (138,62€)

TERRANOVA Пакет за бягане за спортисти с пълен спектър мултивитамини, 50 капсули, напитка за живот, 227 гр, кордицепс, родиола и женшен, 30 гр и сок от цвекло, кордицепс и рейши, 70 гр: фитнес пакет с БЕЗПЛАТНА тренировка с Христос
TERRANOVA R...  
още

Той е премахнат / заменен от компанията
При поръчка на този продукт получавате безплатна доставка
Доставка 5 до 6 дни
Вижте също продукти в тази категория:
Продукти с намаление

TERRANOVA Пакет за бягане за спортисти с пълен спектър мултивитамини, 50 капсули, напитка за живот, 227 гр, кордицепс, родиола и женшен, 30 гр и сок от цвекло, кордицепс и рейши, 70 гр: фитнес пакет с БЕЗПЛАТНА тренировка с Христос
TERRANOVA Running Pack


Тренирайте с най -добрите!

Тези, които купуват TERRANOVA Running Pack, печелят тренировка с Христофорос Мероузис, която ще се проведе в централна част на Атина.

Тези, които купуват TERRANOVA Running Pack, имат право да участват в обучението с Christofor Merousis. Обучението ще се проведе на 16/4 от 16 часа в централна част на Атина. Точното място на обучението ще бъдете уведомени по имейл 1 ден предварително. За вашата валидна информация е необходимо да посочите вашия имейл и телефонен номер в поръчката си.

TERRANOVA Мултивитамини с пълен спектър
Уникални мултивитамини, подсилени със суперхрани за максимална ефективност


Уникален мултивитамин, перфектно балансиран в хранително отношение, тъй като е подсилен със специално разработената смес от билки Magnifood със спирулина, ечемик, горски плодове и оризови трици, която действа синергично за максимално усвояване и бионаличност. Чудесен начин да получите широка гама от основни микроелементи като витамини, минерали и антиоксиданти.

100% натурален, без химически добавки и консерванти.


Подходящ за енергия и стимулация, хора, които не се хранят правилно и балансирано, хора, които работят дълги часове, възрастни хора.

Идеален за вегетарианци и вегани.


Оформете 50 капсули от растителна целулоза от иглолистна дървесна маса.

Дозировка

Възрастни 1-2 капсули на ден с храна.


Компоненти

Витамин А, Витамини от В-комплекс, Витамин С, Витамин D, Витамин Е, Витамин К, Магнезий, Калций, Цинк, Мед, Хром, Селен, Желязо, Спирулина, Листа на ечемика, Ечемичен кълн, Ечемичен кълн.

TERRANOVA Life Drink
Еликсир на живота и здравето. Уникална комбинация от цели пресни суперхрани


Уникален състав от 8 категории суперхрани в 1 продукт, 100% натурален, с повишена хранителна стойност за тези, които търсят храни с висока хранителна стойност без консерванти и химически добавки.

Съдържа отлична гама от съставки, като спирулина и хлорела, омега 3-6-9 от ленено семе, пореч и зехтин. Той също така съдържа 10 сорта пресни студено изсушени зеленчуци, 10 различни антиоксидантни плодове (зърнастец, асаи бери и др.) И 2 вида гъби (шитаке и ганодерма). Той също така има над 100 известни антиоксиданти, както и голямо разнообразие от витамини и минерали от оризови трици, 7 различни храносмилателни ензима и 5 различни вида пробиотици с пребиотици.

Подходящ за стимулиране и енергия, укрепване на защитата и правилното функциониране на организма, укрепване на антиоксидантната защита, подобряване на функцията на червата, за хора на диета, които спортуват редовно, работят дълги часове и не се хранят балансирано.

Идеален за вегетарианци и вегани.


Форма Прясно изсушени органични съставки под формата на прах.

Опаковка 227 гр. със специален дозатор.

След отваряне съхранявайте продукта в хладилник.


Дозировка

1 лъжичка (12 г) на ден, смесена в сок или пюре от плодове (смути). След отваряне съхранявайте продукта в хладилник.


Компоненти

Маслена смес ОМЕГА 3,6,9, спирулина и хлорела, 10 АНТИОКСИДАНТНИ БЕРБИ СТУДЕНО СУШЕНЕ (зърна асаи, боровинки, боровинки, морски зърнастец и др.), 10 ЗЕЛЕНЧУКА СТУДЕНО СУШЕНЕ (броколи, магданоз, спанак, цвекло и др.), 2 ГЪБИЧНО СУШЕНО СУШЕНЕ (shitake & ganoderma) БАЛАНСИРАН РАСТИТЕЛЕН ПРОТЕИН, ОРИЗОВ КЛОН, 5 ПРОБИОТИКА И ПРЕБИОТИКА, 11 ХРАНОСМАВАТЕЛНИ ЕНЗИМИ.


ТЕРАНОВА Кордицепс, родиола и женшен
Незабавна физическа и психическа стимулация за висока производителност.


Уникална комбинация от най-известните суперхрани с тонизиращ ефект върху централната нервна система. Съдържа гъба кордицепс, която исторически е известна със своите адаптивни свойства, т.е. със способността си да адаптира действието си според нуждите на организма в даден момент.

Уникална комбинация от гъба Кордицепс, родиола, американски женшен, джинджифил, овес и лют червен пипер, изсушени по метода на прясно сушене чрез замразяване, който осигурява непроменени хранителни свойства и по този начин има добри хранителни свойства и ефективност. .


100% билков, без химически добавки и консерванти.


Подходящ за спортисти или хора, които спортуват редовно, хора с интензивна физическа активност., Поддържа издръжливост, здравословен енергиен метаболизъм, упражнения за издръжливост и използване на кислород. Идеален за вегетарианци и вегани.

Форма Свежи лиофилизирани органични съставки под формата на прах. Опаковка 30 гр.


Дозировка

Възрастни 1 ч.л

сладко (около 5 g), смесено със сок или вода, около 1 час преди тренировка.


Компоненти

Сок и листа от цвекло, гъба кордицепс, коренище / корен от джинджифил, плодове от кайенски пипер, гъби рейши, сок от пшеничен зародиш.


Компоненти

Гъба кордицепс, корен от родиола американски женшен, коренище / корен от джинджифил, овесени ядки, кайенски пипер.


ТЕРАНОВА Сок от цвекло, кордицепс и рейши
Уникален състав за издръжливост и трайна енергия.


Сок от цвекло, кордицепс и Рейши Супер смес е силно динамичен и синергичен състав, който подобрява издръжливостта, както и енергията на тялото и нивата на кислород в кръвта. Уникална комбинация от цвекло, гъба кордицепс и гъба рейши, сок от пшенична трева, джинджифил и кайенски пипер, изсушени по метода на прясно сушене чрез замразяване, което гарантира непроменените им хранителни свойства и най -добра биоактивност и ефективност.

Това е идеална добавка, която трябва да се консумира един час преди тренировка.

100% билков, без химически добавки и консерванти.


Подходящ за тренировки за издръжливост от спортисти или хора, които спортуват редовно, за хора с ръчен труд. Идеален за вегетарианци и вегани.

Форма Свежи лиофилизирани органични съставки под формата на прах. Опаковка 70 гр.

Гаранция на продукта

Всички продукти на TERRANOVA са одобрени от всички компетентни здравни организации на Англия и ЕС.

Продуктите на TERRANOVA се произвеждат в Англия, в сертифицирано производствено звено по ISO 9001 GMP (Добра производствена практика).

Техните суровини (билки) идват от сертифицирания Биологически фермен еклектичен институт в Орегон, САЩ.

TERRANOVA се предлага в 18 европейски страни.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук