Tommee Tippee Closer to Nature Anti-Colic Glass Baby Bottle 0m+, 250ml Код 42270710 - Син

Tommee Tippee Closer to Nature Anti-Colic Glass Baby Bottle 0m+, 250ml Код 42270710 - Син

Малко стъклено бебешко шише със силиконова биберонка против колики

код на продукта: 055664
Само един продукт е наличен!

Препоръчителна цена на дребно  27,35лв. (13,99€)

Tommee Tippee Closer to Nature Стъклена бебешка бутилка против колики 0m+, стъклена бебешка бутилка с малък поток със силиконова биберон против колики 250 ml Код 42270710 - Син Поредицата „По-близо до природата“ от Томи Типи е най-близкото нещо до...  още

27,35лв. (13,99€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 2400000003116
Вижте също продукти в тази категория:
Стъклено бебешко шише - Аксесоари и резервни части

Tommee Tippee Closer to Nature Стъклена бебешка бутилка против колики 0m+, стъклена бебешка бутилка с малък поток със силиконова биберон против колики 250 ml Код 42270710 - Син

Поредицата „По-близо до природата“ от Томи Типи е най-близкото нещо до гърдите на мама! Шишето Closer to nature се отличава с иновативното и награждавано зърно Tommee Tippee, което, благодарение на патентованите си ръбове и мекия гъвкав силикон, имитира движенията на майчината гърда за удобно хранене. 95% от майките съобщават, че бебето им е приело супер мекия силиконов биберон, който се усеща на кожата, и биха го препоръчали на други.*

Против колики
Всички накрайници за шише Closer to Nature разполагат с анти-коликов клапан за предотвратяване на симптоми на колики, като гарантират, че вашето мъниче поглъща повече мляко и по-малко въздух. Заедно с чувствителната клапа на бутилката, широкото гърло дава на вашето мъниче повече повърхност, за да намери удобната си позиция.

Антистатичен и гарантирано без течове
Антистатичното силиконово покритие поддържа бутилката чиста и хигиенична, като отблъсква прахови частици и не задържа петна и миризми, оставени от кърмата или млякото на прах. Лесен за сглобяване и гарантирано без течове при хранене на вашето бебе, дори когато сте в движение.

100% BPA, без PVC и фталати.

Лесен за почистване
Бутилката с широко гърло улеснява почистването, а бутилките могат да се мият в съдомиялна машина, микровълнова фурна, стерилизатор и нагревател за бутилки.

* Въз основа на проучване от 2021 г. на 524 родители, използващи бутилки Tommee Tippee.

  • Пригответе бебешката храна, както е препоръчано от производителя
  • Проверявайте внимателно зърното преди всяка употреба
  • Издърпайте нипела в двете посоки и го сменете веднага при първите признаци на износване. Ако зърното има пукнатини или следи от ухапвания, залепвания или промени във формата, това е индикация, че парчетата могат да се отделят и има риск от поглъщане и задавяне

Не излагайте зърното директно на слънце или друг източник на топлина и не го оставяйте в стерилизиращ разтвор за по-дълго от препоръчаното време, тъй като функцията му може да бъде засегната.

След около 2 месеца употреба сменете накрайника.

Внимателно проверявайте бутилката преди всяка употреба за драскотини или счупвания, които могат да създадат отвори в бутилката с риск от нараняване от високата температура на съдържанието на бутилката.

Затоплянето в микровълнова фурна не е препоръчително, тъй като поради неравномерното нагряване има опасност от изгаряне при пиене.

Не използвайте тялото на бутилката за директно хранене на бебето и не използвайте бутилката за съхранение на бебешка храна при висока температура.

Проверете температурата на млякото, преди да нахраните бебето.

Продължителният контакт с течности, съдържащи захар (напр. чай със захар или сокове) може да причини увреждане на зъбите.

Почистване:
Преди първа употреба разглобете бутилката и поставете частите й във вряща вода за 5 минути. Това гарантира абсолютна хигиена. Преди всяка следваща употреба почистете старателно продукта, за да осигурите оптимални хигиенни условия. Почиствайте добре шишето, биберона и другите принадлежности под течаща топла вода и препарат за миене на съдове и ги стерилизирайте редовно, напр. варете ги до 3 минути. Не стерилизирайте в микровълнова печка.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук