UltraMag Oro 30 Sachets

UltraMag Oro 30 Sachets

Хранителна добавка с високо усвоим сукрозомен магнезий, нежен за стомаха за добро функциониране на нервната и мускулната система

код на продукта: 049361
миг наличност (на склад)

Препоръчителна цена на дребно  37,15лв. (19,00€)

UltraMag Oro Хранителна добавка с високо усвоим сукрозомен магнезий Нежен към стомаха за добро функциониране на нервната и мускулната система 30 сашета UltraMag Oro, уникалният магнезиев препарат, който използва сукрозомна технология за транспорти...  още

31,20лв. (15,96€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5207071000105
ТЕГЛО: 81gr

UltraMag Oro Хранителна добавка с високо усвоим сукрозомен магнезий Нежен към стомаха за добро функциониране на нервната и мускулната система 30 сашета

UltraMag Oro, уникалният магнезиев препарат, който използва сукрозомна технология за транспортирането и функционирането на този елемент в тялото, покрива недостатъчния прием или повишените нужди на тялото ни от магнезий.

Имате ли безсъние? Чувствате ли се уморени и слаби?
Често ли се сблъсквате с мускулни крампи, главоболие, ускорен пулс? Стресирани ли сте или чувствате, че енергията ви е... изчезнала? И все пак всичко изброено по-горе може да се дължи на липсата на магнезий, благороден метал, който знае как да се грижи за тялото ни!

Магнезият е метал – съюзник на човешкия организъм, като много изследвания са доказали значителните му ползи.

Той участва в много функции на тялото, като транспортиране, съхранение и използване на енергия. Той активира повече от 300 ензима и играе важна роля за правилното функциониране на нервната система и мускулите, включително сърдечния мускул. Необходим е за синтеза на протеини, нуклеинови киселини, метаболизма на въглехидратите и мазнините, както и за поддържането на добро здраве на костите. Всичко по-горе, а и не само това, изяснява необходимостта от адекватно задоволяване на нуждите на тялото ни от магнезий, така че то да „работи като часовник“!

Важността става необходима, когато вземем предвид, че дневният прием на магнезий в западните общества е много по-малък от необходимия главно поради обработката на храната. Други фактори, които влияят върху приема на магнезий, са употребата на определени лекарства, повишената консумация на алкохол и вида на диетата (напр. диета, богата на мазнини или бедна на зеленчуци).

Сукрозомна структура
Сукрозомната структура, която съдържа магнезий, достига непроменена до червата, където се абсорбира. След това се транспортира до черния дроб, където освобождава магнезия. UltraMag Oro има диференцирана лекарствена форма.

UltraMag Oro, уникалният магнезиев препарат, който използва сукрозомна технология за транспортирането и функционирането на този елемент в тялото, покрива недостатъчния прием или повишените нужди на тялото ни от магнезий. Сукрозомната технология е международно патентована технология, която се основава на сукрозомната структура и нейната способност да преминава непроменена през храносмилателния тракт и да има висока абсорбция в червата.

Благодарение на сукрозомната технология UltraMag Oro гарантира:

  • Високо и бързо усвояване на магнезий
  • Избягване на стомашно-чревни разстройства
  • Приложение независимо от храната
  • Липса на метален вкус
  • Предлага се под формата на прах, който се разтваря директно в устата
  • Не се нуждае от вода
  • Има приятен вкус

Инструкции за употреба

Съдържанието на сашетата се разтваря директно в устата.
Да се приема за предпочитане след хранене.
Да се приема най-малко 2 часа след антибиотично лечение, тъй като може да попречи на усвояването на антибиотичното лекарство.
Време за усвояване: По-малко от 30 минути.


Дозировка

Възрастни: 2 сашета на ден.


Противопоказания-Взаимодействия

Продуктът съдържа полиалкохоли. Прекомерната му употреба може да има стягащ ефект.

Магнезият трябва да се избягва от хора с бъбречна недостатъчност и нервно-мускулни заболявания.

Този продукт не е предназначен за превенция, лечение или лечение на човешки заболявания.

Консултирайте се с Вашия лекар, ако сте бременна, кърмите, приемате лекарства или имате здравословни проблеми.


Предпазни мерки

Консумацията на магнезий над 400 mg може да причини леки стомашно-чревни смущения при чувствителни индивиди.

Не превишавайте препоръчителната дневна доза.

Да се съхранява на недостъпни за деца под 3-годишна възраст места.

Съхранявайте при стайна температура (не повече от 30°C), избягвайте излагане на източници на топлина, слънчева светлина и избягвайте контакт с вода.

№ Първо запознанство EOF: 107924/29-11-17. Номерът на уведомлението не замества разрешението за търговия от EOF. Този продукт не подлежи на процес на лицензиране.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук