Veet Expert Bikini & Ascelle 16 бр

Veet Expert Bikini & Ascelle 16 бр

Депилиращи восъчни ленти за бикини и подмишници, готови за употреба

код на продукта: 006340
миг наличност (на склад)

Препоръчителна цена на дребно  17,60лв. (9,00€)

Veet Expert Bikini & Ascelle Готови за употреба восъчни ленти за бикини и подмишници 16 бр Ленти за премахване на коса Veet за зоната на бикините съдържат бадемово масло и витамин Е, известни със своите ползи за чувствителната кожа. Те са лесни за...  още

16,72лв. (8,55€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 3059944021104
ТЕГЛО: 64gr
Вижте също и продуктите в категориите:
Епилация и депилация, Грижа за тялото

Veet Expert Bikini & Ascelle Готови за употреба восъчни ленти за бикини и подмишници 16 бр

Ленти за премахване на коса Veet за зоната на бикините съдържат бадемово масло и витамин Е, известни със своите ползи за чувствителната кожа. Те са лесни за използване - специалната дръжка Easy Strip λα ви помага да постигнете най -добрата техника за епилация за перфектни резултати с едно лесно движение. Лентите за премахване на косми Veet® работят дори на къса коса и при честа употреба косата ви ще бъде по -къса, по -тънка и мека. Носете каквото искате, когато пожелаете - кожата остава мека до четири седмици.

  • Премахва дори много къси косми
  • Продължителна мекота до 28 дни
  • За чувствителна кожа
  • Бързо приложение
  • Успокояващо с бадемово масло и аромат от синьото цвете

Съдържание на пакета

  • 16 студени ленти за свещи Veet®
  • 3 кърпички Перфектен завършек
  • 1 книжка с инструкции

ИНСТРУКЦИИ ЗА УПОТРЕБА:

  1. Вземете двойна лента от опаковката и я разтрийте между ръцете си. Това движение ще загрее свещта и ще улесни отделянето на лентите.
  2. Внимателно отделете лентите с помощта на специалната дръжка Easy Strip λα и я оставете настрана.
  3. В подмишниците растежът на косата има две различни посоки: горната част е насочена нагоре, а долната част надолу, затова се уверете, че сте депилирали зоната на 2 етапа. Поставете едната ръка зад главата си и се протегнете назад, така че кожата на подмишницата също да се разтегне. С точката [Изтриване според случая (Easy Grip ™) (Easy Strip ™], насочена по посока на косата, поставете лентата в средата на подмишницата и разтривайте многократно по посока на косата (далеч от центъра на подмишниците).
  4. Поддържайте кожата опъната. Хванете точката на задържане и издърпайте лентата възможно най -бързо, в обратната посока на косата. Издърпайте с бързо движение близо до кожата и недалеч от нея. Бъдете смели - колкото по -бързо дърпате, толкова повече косми ще премахнете. За горната част издърпайте каишката надолу до центъра на подмишницата. За дъното издърпайте лентата нагоре към центъра на подмишницата. Използвайте отново лентата, докато вече не е лепкава.
  5. След депилация, отстранете всички остатъци от восък с перфектно изтриване.

ВОСКОВА ВОСКИРАНЕ В БИКИНИ

Вземете двойна лента от опаковката и я разтрийте между ръцете си. Това движение ще загрее свещта и ще улесни отделянето на лентите.
2. Внимателно отделете лентите с помощта на специалната дръжка Easy Strip λα и я оставете настрана.
3. Свийте крака си навън. С точката за задържане Easy Strip σημείο, насочена по посока на косата, поставете лентата върху кожата и разтривайте многократно по посока на косата.
4. Поддържайте кожата опъната. Хванете точката на задържане и издърпайте лентата възможно най -бързо, в обратната посока на косата. Издърпайте с бързо движение близо до кожата и недалеч от нея. Бъдете смели - колкото по -бързо дърпате, толкова повече косми ще премахнете. Използвайте отново лентата, докато вече не е лепкава.
След депилация, отстранете всички остатъци от восък с перфектно изтриване.
След депилация:

Кожата може да е леко зачервена след кола маска. Това е нормално, но е препоръчително да изплакнете зоната със студена вода, за да успокоите кожата.

Ако почувствате дразнене, не драскайте. Вместо това леко натиснете кожата с ръка. Всеки дискомфорт, който чувствате, няма да продължи дълго при нормални обстоятелства. Ако дискомфортът продължава, консултирайте се с Вашия лекар.

Както при кола маска в козметичен салон, уверете се, че са изминали 24 часа преди слънчеви бани, като използвате дезодорант или парфюмен продукт върху зоните, които сте депилирали.

Компоненти:

ДЕПИЛАТОРНИ ЛЕНТИ

Триетилен гликол розинат, глицерил розинат, силициев диоксид, полиетилен, парфюм, пентаеритритил тетра-ди-т-бутил хидроксихидроцинамат, масло от Prunus Amygdalus Dulcis, токоферил ацетат

КРЪПКИ

Парафин течен, хексилдецил стеарат, парфюм, токоферил ацетат, масло от кората на цитрусово ауранциум дулсис, лимонен, масло от кора на Cedrus Atlantica, масло от цветя Pelargonium Graveolens.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук