Version Spots Free Cream 50ml

Version Spots Free Cream 50ml

Крем за лице, шия против петна, петна и избелване с хиалуронова киселина

код на продукта: 051746
миг наличност (на склад)

Препоръчителна цена на дребно  140,74лв. (71,99€)

Version Spots Free Cream против стареене Крем за лице, шия за петна, петна и избелване с хиалуронова киселина 50 ml SPOTS FREE е идеален избелващ крем, който благодарение на комбинацията от своите активни съставки предлага: Избелване (инхибиран...  още

123,87лв. (63,36€)
При поръчка на този продукт получавате безплатна доставка
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5206037300037

Version Spots Free Cream против стареене Крем за лице, шия за петна, петна и избелване с хиалуронова киселина 50 ml

SPOTS FREE е идеален избелващ крем, който благодарение на комбинацията от своите активни съставки предлага:

Избелване (инхибиране на процеса на меланогенеза с CG-TGP2 (олигопептид-34), SabiWhite™, Arbutin, Kojic Acid Dipalmitate): синергично действие на четири ефективни избелващи агента, които действат като инхибитори на тирозина (основен ензим в синтеза на меланин).

Защита против стареене (CG-TGP2–Oligopeptide-34) и хидратация (хиалуронова киселина, масло от жожоба, екстракти от растения и плодове): мощна активна система против бръчки, която стимулира обновяването на кожата и благоприятства производството на нейните поддържащи фибри. Подобрява стегнатостта и еластичността, като контролира разграждането на кожната тъкан, като същевременно поправя несъвършенствата, създадени от процеса на стареене.

Антиоксидантно действие (витамин Е и SabiWhite™): осигурява силна антиоксидантна защита, неутрализира свободните от кислород радикали, които причиняват преждевременно стареене на кожата. Верижните реакции на свободните радикали участват в повечето реакции на биоразграждане. Свободните радикали на повърхността на кожата произвеждат химикали или други фактори на околната среда, когато са изложени на UV радиация и водят до стареене на кожата. SabiWhite™ почиства свободните радикали и предотвратява тяхното образуване. Противовъзпалителното действие на SabiWhite™ се комбинира с ефективно антиоксидантно действие, полезно в продукти против стареене и в продукти, предназначени да поддържат цялостното здраве и цялост на кожата.

Фотозащита (слънчеви филтри и SabiWhite™): специализираните слънцезащитни филтри ограничават производството на меланин, причинено от слънчевата радиация, и предпазват кожата от UV лъчи.

  • Нанесете крема без петна с леки движения върху лицето и шията.
  • Използвайте крема ежедневно, сутрин и вечер.
  • Така постигате възможно най-добрия резултат и защитавате кожата си, благодарение на нейните слънцезащитни филтри.
  • Използва се целогодишно, дори и през лятото.

Aqua,C12-20 Acid PEG-8 Ester,Glyceryl Stearate.Distarch Phosphate, Isoamylp- Methoxycinnamate, Butylene Glycol, Alcohol Denat, Isodecyl Salicylate, Methylbenzylidene Camphor Kojic Acid Dipalmitate, Alpha-Arbutin, PEG-100 Stearate, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil Parfum, Oligopeptide-34, Sodium Hyaluronate, Tocopheryl Acetate, Arctostaphylos Uva Ursi Leal Extract, Chamomila Recutita (Matricaria) Flower Extract, Rosa Canina Fruit Extract Tetrahydrodiferuloymethane, Disodium EDTA, Cetearyl Alcohol, Propylene Glycol, Dimethicone Potassium Sorbate, Citric Acid.

Основни активни съставки:

SabiWhite™: принадлежи към ново поколение вещества за избелване на кожата. Това е натурален продукт, извлечен от корена на растението Curcuma longa (куркума). Лабораторните изследвания разкриват, че SabiWhite™ е ефективен избелващ кожата агент с високо функционални локални ползи. Екстрактът е безопасен за локално приложение, без странични ефекти на дразнене или сенсибилизация.

In vitro проучвания показват, че SabiWhite™:

Той ограничава активността на тирозиназата, ензима, който регулира синтеза на меланин. По този начин възпрепятства синтеза на меланин в меланоцитите и предотвратява прехвърлянето му към меланоцитите на кожата. Неговата ефективност превъзхожда обичайните вещества, използвани в козметичните продукти.
Предлага локална антиоксидантна защита. Неговото антиоксидантно действие се дължи на неговия широк "биопротективен" характер, който предотвратява образуването на свободни радикали, като същевременно неутрализира ранните им форми.

Oligopeptide-34 (CG-TGP2): нова съставка, съдържаща биопептиди от определени аминокиселини, които имитират действието на растежните фактори (Growth Factor Mimicking Peptides). Проучванията показват, че те играят "ключова" роля в предаването на съобщения между клетките, в резултат на което се превръщат в "регулатори" на много различни биологични процеси, като например:

те насърчават кожната тъкан да се регенерира, като същевременно насърчават възстановяването на по-дълбока тъкан. Производството на колаген се ускорява, което води до подобряване на кожата и
намаляват свръхпроизводството на меланин, което води до образуването на лунички и петна.

Kojic Acid Dipalmitate: е естествено вещество, произведено от определени видове гъбички. Той потиска производството на меланин чрез инхибиране на ензима тирозиназа и също така спомага за повишаване на еластичността на кожата.

Алфа-арбутин: е чисто водоразтворимо биосинтетично вещество и по същество е по-ефективна и по-силна форма на арбутин. Има го в червената боровинка, боровинката, горските плодове и др. Имитира действието на хидрохинона, без странични ефекти. Документирани научни in vitro проучвания показват, че:

обезцветява петната и предотвратява образуването на нови
инхибира производството на меланин от кожата, което води до постепенно увеличаване на блясъка на кожата
осигурява антиоксидантна защита

Хиалуронова киселина: хиалуроновата киселина е естествен хидрофилен компонент на кожата. Това е полизахарид, който е основен компонент на дермата на кожата. Обикновено е продукт на биотехнология или се приема като екстракт от природни вещества. Хиалуроновата киселина, когато се комбинира с други познати съставки, като пептиди и други растителни екстракти, нейният ефект, както и този на останалите съставки, се засилва. Зрялата кожа веднага се хидратира, като постепенно се регенерира и придобива своята стегнатост и обем. Ролята на хиалуроновата киселина в кожата е многобройна

Той свързва големи количества влага, като по този начин контролира съдържанието на вода в тъканите.
Забавя дифузията на вода от дермата към епидермиса, като по този начин повишава хидратацията на кожата.
Предлага еластичност и абсорбираща способност, действайки като лубрикант.
Помага за образуването на нови кожни клетки и замяната на увредените. Това се доказва от голямото количество НА, открито в рани, изгаряния и други кожни увреждания.
Допринася за производството на колаген и други вещества, които участват в поддържането на структурата на кожата

Витамин Е: е най-добрият антиоксидант, способен да предотвратява и обръща ефектите от преждевременното стареене на кожата. Предпазва клетките на кожата от свободните радикали и транспортира протеини и метаболити в междуклетъчните пространства.

Кератопласт, масло от жожоба, растителни и плодови екстракти: помагат за поддържане на хидролипидния баланс на кожата, подпомагат хидратацията, еластичността и предотвратяват признаците на стареене.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук