Vican Liqui Vites Kids Спрей за гърло 50ml

Vican Liqui Vites Kids Спрей за гърло 50ml

Хранителна добавка с мед, алтея, прополис и витамин С

код на продукта: 049078
миг наличност (на склад)

Препоръчителна цена на дребно  21,31лв. (10,90€)

Vican Liqui Vites Kids Спрей за гърло Хранителна добавка с мед, алтея, прополис и витамин С 50 ml Натурален спрей за гърло, специално създаден за деца с гръцки билки (алтея, бръшлян, мащерка) и пчелни продукти (мед и прополис), които традиционно у...  още

17,91лв. (9,16€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5204559062297
ТЕГЛО: 141gr

Vican Liqui Vites Kids Спрей за гърло Хранителна добавка с мед, алтея, прополис и витамин С 50 ml

Натурален спрей за гърло, специално създаден за деца с гръцки билки (алтея, бръшлян, мащерка) и пчелни продукти (мед и прополис), които традиционно успокояват раздразненото гърло. Заедно със съдържащите се в него витамини С и В6, това е чудесна активна комбинация, която помага на тялото да бъде здраво. Витамините С и В6 допринасят за нормалното функциониране на имунната система и за намаляване на умората и отпадналостта.

  • С приятен вкус на лимон.
  • Без добавена захар, глутен, млечни продукти, ГМО.

След отваряне се консумира в рамките на 3 месеца

Деца над 4 години: 1 път / ден от 4 впръсквания (0,6 ml) Подходящ и за възрастни: 2 пъти / ден от 4 впръсквания (1,2 ml)

Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на балансираната диета. Този продукт не е предназначен за превенция, лечение или лечение на човешки заболявания. No Запознаване EOF: 85364/29.07.2022г. Номерът на уведомлението към EOF не замества разрешение за търговия от EOF.

Глицерин, вода, мед, витамин С (аскорбинова киселина), екстракт от Althaea Officinalis, екстракт от мащерка (Thymus Vulgaris), екстракт от бръшлян (Hedera Helix), аромат на лимон, екстракт от прополис, витамин B6 (пиридоксин хидрохлорид), регулатор на киселинността: натриев цитрат, Консервант: калиев сорбат.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук