Vichy Liftactiv Derm Source SERUM 10 Очи и мигли15ml

Vichy Liftactiv Derm Source SERUM 10 Очи и мигли15ml

код на продукта: 004189
миг наличност (на склад)

Препоръчителна цена на дребно  77,61лв. (39,70€)

Vichy Liftactiv Derm Source SERUM 10 Очи и мигли15ml Намалява бръчките, дори вертикалните. Погледът е озарен, миглите - подсилени.   Открит е серумът на младия поглед. Противостареещ и озаряващ серум за цялата зона около очите и за подхранване ...  още

66,67лв. (34,10€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 3337871324346
Вижте също и продуктите в категориите:
Стягащ околоочен крем, Кремове за очи

Vichy Liftactiv Derm Source SERUM 10 Очи и мигли15ml

Намалява бръчките, дори вертикалните. Погледът е озарен, миглите - подсилени.

Открит е серумът на младия поглед. Противостареещ и озаряващ серум за цялата зона около очите и за подхранване на миглите.
За всики жени на възраст 35+, които търсят видима трансформация на погледа: цялата област на околоочния контур и миглите: моментален лифтинг ефект + озаряване + подсилване на миглите.

[РАМНОЗА 10% + ОЗАРЯВАЩИ ЧАСТИЦИ + СЕРАМИДИ]
След 10 години изследвания Vichy доказва, че Derm Source е най-активният и важен сред всички кожни слоеве, тъй като той самостоятелно контролира цялостното обновяване на кожата. Стимулацията му води до по-активно формиране на нови клетки, фибри и жизнени процеси в цялата кожа, което поддържа нейната младост, еластичност и гладкост. След тестове на над 50 молекули бе идентифицирана Рамнозата – първо поколение активна съставка, способна да възобнови дейността на папиларната дерма. До сега Рамнозата бе известна във фармакологията с успокояващите си свойства. Vichy откри и нейните противостареещи качества. Изключителната ефективност на рамнозата за подмладяването на горната дерма, дермо-епидермалната връзка и епидермиса* е предмет на 7 патента.*Тест ин витро.
LIFTACTIV SERUM 10 очи и мигли: противостареещ и озаряващ серум за цялата зона на околоочния контур и за подхранване на миглите:
ОЗАРЯВАЩИ ЧАСТИЦИ: микроперли с деликатен отблясък за сияйна кожа.
СЕРАМИДИ: укрепват междуклетъчния цимент на миглите, като предизвикват притискане на епителните слоеве и възстановяват градивния елемент на миглите.

Хипоалергенна формула, без парабени, тествана под офталмологичен и дерматологичен контрол върху чувствителни очи. Обогатена с успокояваща и укрепваща Термална вода Vichy.

Сенките в областта на околоочния контур са моментално озарени. След 10 минути, бръчките са видимо загладени. Ден след ден, миглите изглеждат по-плътни и гъсти. От 1-вия месец, погледът се отваря +42%.

Свежа топяща се серум-текстура.Ритуал грижа за подмладен поглед:
1. Нанесете и разпределете една капка от серума на върха на пръстите си.
2. Затворете очи и приложете лек натиск върху цялата област на околоочния контур.
3. Разнесете с приглаждащи движения върху целия околоочен контур, от вътрешната към външната част, включително и върху миглите.
4. За финал, поставете показалеца под линията на миглите и извийте нагоре по посока клепача на окото за дпостигане на ефект "извити мигли".

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук