Weleda Baby Calendula Calming Bath 200ml

Weleda Baby Calendula Calming Bath 200ml

Билкова вана с невен за бебета и деца

код на продукта: 041493
Само две продукти са на разположение!

Препоръчителна цена на дребно  40,16лв. (20,54€)

Weleda Baby Calendula Успокояваща вана с билки с невен за бебета и деца 200ml Помага за успокояване, отпускане и успокояване на вашето бебе в края на деня. Кожата на вашето бебе е ценна - просто изберете топла вода и ценните естествени растител...  още

30,13лв. (15,41€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 4001638096584
ТЕГЛО: 265gr
Вижте също и продуктите в категориите:
Душ гел за бебета, Душ гел за деца

Weleda Baby Calendula Успокояваща вана с билки с невен за бебета и деца 200ml

Помага за успокояване, отпускане и успокояване на вашето бебе в края на деня.

Кожата на вашето бебе е ценна - просто изберете топла вода и ценните естествени растителни екстракти от билковата баня от невен за вечерната му вана.

Невен: Невенът, известен още като жълтата маргаритка, е важен представител на семейството на лечебните растения и често се среща в декоративните градини.

Релаксиращата, вечерна баня е още по -важна, когато кожата е толкова млада. Бебешката кожа трябва да бъде чиста, но все пак се научава как да се защитава от външния свят. Помогнете за развитието на най -меката защита с екстракт от органичен невен, за да успокоите кожата и органичната мащерка, за да й придадете топлина и комфорт. Невенът обгражда кожата на бебето със защитна мантия, докато топлата вода засилва усещането за релаксация и подготвя бебето за лягане. Мирен ритуал за майка и дете.

Ползи

Подхранва, успокоява и подпомага развитието на здрава кожа. Почиства нежно. Засилва релаксиращия ефект на горещата вода и подготвя бебето за спокоен сън. Дерматологично тестван, приятелски настроен дори при много суха кожа, както и чувствителна кожа. Не съдържа синтетични консерванти, аромати или багрила или суровини на базата на минерално масло. Не съдържа ПАВ или ПАВ.

Основни съставки

Екстракт от цветя от невен

Цветен екстракт от невен официален

Цветовете на невен обикновено имат светли или тъмно оранжеви цветя. Те съдържат различни каротеноиди, флавоноиди и сапонини. Цветният екстракт от невен има успокояващ ефект и подобрява обновяването на кожата.

Разклатете бутилката преди употреба и добавете две или три капачки към горещата вана.

Смесете водата на ръка. Водата трябва да има температура между 36 ° и 37 ° градуса.

Water (Aqua), Sodium Chloride, Prunus Spinosa Fruit Juice*, Thymus Vulgaris (Thyme) Extract*, Calendula Officinalis Flower Extract*, Fragrance (Parfum)**, Silica, Xanthan Gum, Limonene**, Linalool**, Geraniol**
* From certified organic farming.
** From natural essential oils.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук