Weleda Birch Cellulite Oil for All Skin Types 100ml

Weleda Birch Cellulite Oil for All Skin Types 100ml

Брезово масло за лечение на естествен целулит

код на продукта: 041533
скоро наличен продукт

Препоръчителна цена на дребно  61,41лв. (31,41€)

Weleda Брезово целулитно масло за всички видове кожа Масло от бреза за лечение на естествен целулит 100мл Тонизиращо масажно масло за кожа с „портокалова кора“ на бедрата, задните части и краката - бързо, ефективно и изключително билково. Целул...  още

47,90лв. (24,50€)
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 4001638500821
ТЕГЛО: 275gr

Weleda Брезово целулитно масло за всички видове кожа Масло от бреза за лечение на естествен целулит 100мл

Тонизиращо масажно масло за кожа с „портокалова кора“ на бедрата, задните части и краката - бързо, ефективно и изключително билково.

Целулитът се среща естествено - но това не означава, че трябва да се примирите с него. Брезово клетъчно антицелулитно масло е напълно естествено антицелулитно лечение с ценни билкови съставки. Екстракти от млади листа от бреза, розмарин и сухар от биологично отглеждане, засилват метаболизма на кожата. Те се комбинират с активни базови масла, като масло от пшеничен зародиш и масло от жожоба, които са богати на витамини и са известни със способността си да задържат влагата там, където е необходимо. Съдържа тонизиращи масла от грейпфрут и кипарис за техния аромат - всички съставки на маслото са избрани по предназначение, с драстични резултати.

Ползи:

Редовната употреба изглажда, тонизира и стяга кожата и намалява появата на целулит. Дерматологично тестван. Без синтетични консерванти, аромати или багрила или суровини на базата на минерални масла.

Без синтетични консерванти, аромати или багрила или суровини на базата на минерални масла.

Веганска формула

22% увеличение на еластичността *

* Оценка след 28 дни

21% по -гладка кожа *

* Оценка след 28 дни


Основни съставки

Екстракт от брезови листа

Екстракт от листа Betula Alba

Листата от бреза съдържат флавоноиди и танини, които активират метаболизма на кожата и течното тяло. Екстрактът от листата му е идеален като масажно масло, както и за продукти, които изглаждат кожата и укрепват съединителната тъкан.

За най -добри резултати използвайте маслото два пъти дневно в продължение на четири седмици, след което продължете с едно приложение дневно, за да поддържате ефекта. Масажирайте с кръгови движения по бедрата, бедрата и задните части. Подобрете кръвообращението, като използвате масажна четка или редувате топла и студена вода под душа, като използвате брезов пилинг срещу целулит.

Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Triticum Vulgare (Wheat) Germ Oil, Fragrance (Parfum)**, Betula Alba Leaf Extract, Limonene**, Ruscus Aculeatus Root Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract*, Linalool**, Citronellol**, Geraniol**, Citral**
* From certified organic farming.
** From natural essential oils.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук