- 30softgels

- 30softgels

код на продукта: 046497
миг наличност (на склад)
Now

Препоръчителна цена на дребно  20,63лв. (10,55€)

Now Foods Vitamin D3 2.000 IU Хранителна добавка с най -бионаличната форма на меки гелове витамин D Най -бионаличната форма на витамин D - Имунен тласък -  Абсорбция на калций -...  още

11,53лв. (5,90€)
Моля изберете
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 733739003553

Now Foods Vitamin D3 2.000 IU Хранителна добавка с най -бионаличната форма на меки гелове витамин D

Най -бионаличната форма на витамин D - Имунен тласък - Абсорбция на калций - Зъби, Кости - Функции на мозъка.

Производството на D-3 в човешкото тяло е фотохимична реакция, която протича, когато кожата е изложена на UVB лъчение. Каталитичното действие на слънчевата светлина обаче варира. Съвременният начин на живот, продължителната употреба на фотозащитни продукти и факторите на околната среда допринасят за широкото разпространение на дефицит на витамин D-3, който засяга около 50% от световното население от всички националности и всички възрасти.

Витаминът D-3 помага значително за растежа и поддържането на костите и костната плътност. Насърчава адекватното усвояване на калция, което също допринася за здравето на костите и зъбите. В допълнение, той участва в здравия клетъчен растеж и поддържането на нормална нервна и имунна система.

D-3 се среща в няколко храни, главно животински, като сьомга, риба тон, сардини, гъби, "обогатено мляко и яйчен жълтък. За тези, които имат затруднения да достигнат препоръчителните нива, приемането на добавка на витамин D-3 (със съгласието на лекар) може да помогне за повишаване на нивата. D-3 в организацията.

Вземете 1 мека капсула с храна.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук