Aboca Colilen IBS 60caps

Aboca Colilen IBS 60caps

Обучение за лечение на синдром на раздразнените черва

код на продукта: 054905
миг наличност (на склад)

Препоръчителна цена на дребно  48,70лв. (24,91€)

Aboca Colilen IBS лечение на синдром на раздразнените черва 60 капс Colilen IBS е иновативен продукт за лечение на синдром на раздразнените черва, разстройство, което се проявява с различна интензивност чрез множество симптоми, които варират от чо...  още

40,41лв. (20,67€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 8032472014713

Aboca Colilen IBS лечение на синдром на раздразнените черва 60 капс

Colilen IBS е иновативен продукт за лечение на синдром на раздразнените черва, разстройство, което се проявява с различна интензивност чрез множество симптоми, които варират от човек на човек.

ПОКАЗАНИЯ
Colilen IBS е показан за лечение на синдром на раздразнените черва, характеризиращ се с болка, подуване, раздуване и коремен дискомфорт, със или без промяна във формата на изпражненията и нередовна функция на червата (запек, диария или и двете). Благодарение на защитния си механизъм Colilen IBS постепенно намалява чревните разстройства и в зависимост от интензивността на разстройството се препоръчва лечението да се удължи от 2 до 6 седмици и да се повтори при рецидив с появата на първите симптоми.

КАК РАБОТИ
Colilen IBS в капсули действа благодарение на патентования молекулярен комплекс (IT No 102012902020829) ActiMucin, състоящ се от смоли, полизахариди и полифеноли. ActiMucin, чрез механично-физичен механизъм, взаимодейства с повърхността на чревната лигавица, образувайки защитна мембрана, която предпазва лигавицата от контакт с дразнещи вещества.

Препоръчително е да се приемат по 2 капсули три пъти на ден, след или преди хранене.
Colilen IBS може да се използва и в комбинация с други симптоматични лечения в острите фази на заболяването.

Предпазни мерки
Продуктът е подходящ от 8 годишна възраст. Противопоказан при бременност и кърмене. Да не се приема при свръхчувствителност или индивидуална алергия към един или повече компоненти. Да се съхранява при стайна температура, далеч от източници на топлина и да се пази от светлина. Дръж далеч от деца. Срокът на годност се отнася за непокътнат и правилно запазен продукт.

Активни вещества: ActiMucin, патентован билков молекулярен комплекс (IT № 102012902020829) от смоли (от тамян), полизахариди (от алое вера) и полифеноли (от лайка и орлови нокти), титруван до смоли ≥18%.
Съдържа още: кимион, микрокристална целулоза, етерично масло от копър. Капсула от полизахариди от растителен произход.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук