Aboca LenoDiar Adult 20caps

Aboca LenoDiar Adult 20caps

За лечение на диария и балансиране на червата

код на продукта: 054891
Само четири продукти са на разположение!

Препоръчителна цена на дребно  27,37лв. (14,00€)

Aboca LenoDiar Adult за лечение на диария и балансиране на червата 20 капсули Lenodiar Adult е показан за лечение на остра диария и екзацербации на хронична диария. Продуктът намалява диарийните изпражнения и благоприятства чревната функция. Ди...  още

24,63лв. (12,60€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 8032472012856
ТЕГЛО: 72gr
Вижте също и продуктите в категориите:
При гастроентерологични проблеми, Стомашни добавки

Aboca LenoDiar Adult за лечение на диария и балансиране на червата 20 капсули

Lenodiar Adult е показан за лечение на остра диария и екзацербации на хронична диария. Продуктът намалява диарийните изпражнения и благоприятства чревната функция.

Диарията е явление, свързано със състояние на раздразнение и възпаление на чревната лигавица поради различна етиология. Характеризира се с повишена секреция и/или намалена абсорбция на течности, свързани с повишена чревна подвижност.

Освен дискомфорт и болка, диарията носи риск от дехидратация, загуба на витамини и минерали и дисбаланс на чревната бактериална флора.

ПОКАЗАНИЯ

Lenodiar Adult е показан за лечение на остра диария с различна етиология (вирусна инфекция, грипоподобно заболяване, характеризиращо се с диария, ятрогенна диария, дължаща се на лекарства, стрес, лоши хранителни навици и начин на живот, диария на пътешественика, хормонални промени като по време на менструация ) и лечението на екзацербации на хронична диария (като дължаща се на IBS - синдром на раздразнените черва, функционална диария, възпалително заболяване на червата и др...) в комбинация със специфично лечение. Продуктът е подходящ за възрастни и юноши от 12 годишна възраст.

КАК РАБОТИ

Lenodiar Adult действа благодарение на Actitan-P, растителен молекулярен комплекс, плод на изследване на Aboca, който намалява диарийните изпражнения и нормализира състава на изпражненията, благоприятствайки бързия баланс на чревните функции.

Actitan-P лекува възпалението на чревната лигавица, което възниква при диария, благодарение на два механизма на действие:
1. защитно действие, постигнато чрез образуване на мембрана с бариерно действие, която ограничава контакта с микроорганизми и дразнители;
2. антиоксидантно действие, което лекува дразнене на лигавицата.

Благодарение на синергията на своите действия, Lenodiar Adult благоприятства бързото възстановяване на чревната функция и баланса на бактериалната флора (микрофлора).

Благодарение на механизма си на действие, продуктът действа съобразено с физиологията на червата и без да предизвиква запек.

Препоръчва се прием на 2 капсули 2-3 пъти дневно в зависимост от тежестта на заболяването.
Ако симптомите продължават повече от 7 дни, потърсете лекарска помощ.

Предпазни мерки
Да не се използва при свръхчувствителност или индивидуална алергия към един или повече компоненти. Ако симптомите не се подобрят, трябва да се консултирате с Вашия лекар. Да се съхранява при стайна температура, далеч от източници на топлина и да се пази от светлина. Дръж далеч от деца. Срокът на годност се отнася за непокътнат и правилно запазен продукт.

Активни вещества: Actitan-P, растителен молекулярен комплекс от танини (от Agrimonia, Potentilla) и полифеноли (от маслини и куркума), титрувани до общи танини ≥ 7,8%
Съдържа още: Микрокристална целулоза.
Капсула от полизахариди от растителен произход.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук