Aboca Leviaclis Adult 6 Suppositories

Aboca Leviaclis Adult 6 Suppositories

Микроклизма против запек за възрастни за незабавно облекчение без дразнене и защита на лигавицата

код на продукта: 058040
миг наличност (на склад)

Препоръчителна цена на дребно  22,29лв. (11,40€)

Aboca Leviaclis Микроклизма за възрастни против запек за незабавно облекчение без дразнене и защита на лигавицата 6 супозитории Leviaclis е показан за борба със запек, дори при наличие на висцерална свръхчувствителност (напр. раздразнено дебело че...  още

21,17лв. (10,83€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 8032472010395
Вижте също и продуктите в категориите:
Други, При запек, При гастроентерологични проблеми

Aboca Leviaclis Микроклизма за възрастни против запек за незабавно облекчение без дразнене и защита на лигавицата 6 супозитории

Leviaclis е показан за борба със запек, дори при наличие на висцерална свръхчувствителност (напр. раздразнено дебело черво), стрии и хемороиди.

Продуктът освобождава червата и има защитен ефект, като по този начин намалява дискомфорта, дразненето и възпалението, които се появяват при запек. Leviaclis е подходящ за употреба по време на бременност и кърмене, както и при целиакия, тъй като не съдържа глутен.

Leviaclis е показан за борба с висцерална свръхчувствителност (напр. раздразнено дебело черво), стрии и хемороиди. Продуктът намалява дискомфорта, дразненето и възпалението, възникващи при запек. Leviaclis е подходящ и по време на кърмене.

Как действа?

Leviaclis съчетава балансирано адстрингентно действие със защитата и облекчаването на ректалната лигавица. Двойното действие на Leviaclis се дължи на Promelaxin, активен комплекс от медове от нектар и медена роса, които са внимателно подбрани и обработени въз основа на съдържанието им на монозахариди, полизахариди и меланоидини, обогатен с полизахаридна фракция от алое и слез.

Leviaclis упражнява слабителен ефект, който не дразни, като същевременно насърчава нормалното и балансирано активиране на дефекацията. Освен това Leviaclis, благодарение на свойствата си да симулира слуз и своя вискозитет, защитава ректалната лигавица по време на преминаването на изпражненията, симулирайки смазващото действие на нормалната слуз.

Тези специални свойства, заедно с антиоксидантното действие, придават на продукта способността да предпазва и успокоява лигавицата чрез упражняване на индиректна противовъзпалителна роля поради естествените характеристики на продукта.

Отворете микроклизма, като отстраните капачката:
Хванете здраво белия пръстен на поара, с другата ръка сгънете предпазната капачка, докато се счупи и излезе от пръстена.
Свалете предпазната капачка.
Нанесете няколко капки от продукта в перианалната област и внимателно вкарайте върха в ректума.
Натиснете микроклизма докрай и в края на апликацията задръжте, докато премахнете напълно накрайника, за да избегнете реабсорбция на продукта.

Да не се използва при свръхчувствителност или индивидуална алергия към един или повече компоненти. В случай на постоянен запек е важно да се консултирате с лекар, за да изключите възможността за други заболявания.

Микроклизма е за еднократна употреба, не трябва да се използва повторно.

Функционални вещества 73,2%: Промелаксин активен комплекс от мед и полизахариди от алое и слез Титриран до: монозахариди ≥ 50%, полизахариди (молекулно тегло >20 000 Dalton) ≥ 0,3%

Освен това съдържа: глицеринова смес, лимонов сок, етерично масло от лавандула.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук