Almora Cistus Plus Throat Spray 30ml

Almora Cistus Plus Throat Spray 30ml

Меден спрей за облекчаване на възпалено гърло

код на продукта: 041948
миг наличност (на склад)

Препоръчителна цена на дребно  23,26лв. (11,90€)

Almora Cistus Plus Спрей за гърло с мед за облекчаване на възпалено гърло 30ml NEO almora PLUS CISTUS спрей за гърло - Спрей с Cistus creticus, натриева хиалуронова киселина, Isatis indigotica, Hippophaes Rhamnoides и мед - За облекчаване на възпа...  още

20,94лв. (10,71€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5200415600757
ТЕГЛО: 80gr

Almora Cistus Plus Спрей за гърло с мед за облекчаване на възпалено гърло 30ml

NEO almora PLUS CISTUS спрей за гърло - Спрей с Cistus creticus, натриева хиалуронова киселина, Isatis indigotica, Hippophaes Rhamnoides и мед - За облекчаване на възпалено гърло

Almora PLUS CISTUS THROAT SPRAY е медицинско изделие под формата на спрей, който е показан за облекчаване на възпалено гърло. Използва се за лечение на симптомите, причинени от инфекции на лигавицата на устната кухина и фаринкса, като възпалено гърло, сухота и затруднено преглъщане.

Той има уникален и проучен състав от естествени и антиоксидантни съставки и иновативната технология FILM-FORMING, благодарение на която се образува овлажняващ, успокояващ и защитен филм, който осигурява необходимото ефективно време за контакт на съставките с лигавицата на гърлото.

1.Cistus creticus

2. Натриев хиалуронат

3. Isatis indigotica

4. Хипофас Rhamnoides

5. Мед.

механизъм на действие

Almora CISTUS THROAT SPRAY, благодарение на естествените си съставки и иновативната технология FILM-FORMING, намалява дискомфорта от възпалено гърло и оставя приятно усещане за прохлада.

Съставът му, базиран на хиалуроновата киселина, която силно задържа водата, насърчава образуването на филм, в който са уловени всичките му агенти, които упражняват овлажняващо, смазващо и омекотяващо действие.

Антиоксидантните компоненти на състава спомагат за неутрализиране на свободните радикали, произведени при възпалителни състояния, като по този начин намаляват дразненето и възпалението.

Защитните средства са вещества, които могат да предотвратят колонизацията от групи от различни външни патогени, като вируси, бактерии и други микроорганизми, които имат способността да се прикрепят към лигавицата на гърлото.

Възпаленото гърло се изразява като възпалено или надраскано гърло, което често се влошава при поглъщане. Възпалено гърло или възпалено гърло е често срещан симптом, най -често свързан с вирусна инфекция на горните дихателни пътища, като обикновена настинка. Болката в гърлото може да бъде придружена от възпаление в областта на гърлото.

Almora CISTUS THROAT SPRAY е пълен подход към лечението на възпалено гърло, тъй като съставките му действат както противовъзпалително, така и антиоксидантно.

Може да се използва и при дразнене на гърлото поради непатогенни причини, като:

1. Когато спите в суха атмосфера

2. От пушенето

3. От вдишване на прах

2 впръсквания, 1-3 пъти на ден, в зависимост от интензивността на симптомите
Подходящ за възрастни.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук