Medical Pq Octonion Сироп за врата - заушка за възрастни 200ml

Medical Pq Octonion Сироп за врата - заушка за възрастни 200ml

код на продукта: 005159
миг наличност (на склад)

Препоръчителна цена на дребно  27,88лв. (14,26€)

Medical Pq Octonion сироп за врата - руж за възрастни 200мл Октонион зеленчуков сироп със 7 билки и витамин С. Октонион е билков сироп със 7 билки и витамин С, подходящ за кашлица, всички симптоми на обикновена настинка (хрема, втрисане, дрезга...  още

21,45лв. (10,97€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5200120390011
Вижте също и продуктите в категориите:
При кашлица и болки в гърлото, Сироп против кашлица

Medical Pq Octonion сироп за врата - руж за възрастни 200мл

Октонион зеленчуков сироп със 7 билки и витамин С.

Октонион е билков сироп със 7 билки и витамин С, подходящ за кашлица, всички симптоми на обикновена настинка (хрема, втрисане, дрезгав глас), и за укрепване на защитните сили на организма.
Билковият сироп Octonion съдържа 8 натурални съставки, както ни казва името му и няма странични ефекти. Това е уникален, иновативен продукт по отношение на състава си с Аромат на Гърция, от рецептата до производството.

Билков продукт

• 7 билкови съставки
• Витамин С, 1000mg дневно
• Приятен ментов вкус
• Подходящ за диабетици

8-те естествени съставки на сиропа Octonion

1. Алтея

Althaea officinalis, или дървесна, намалява дразненето на лигавиците, като в същото време има противовъзпалителни и отхрачващи свойства. Алтея се използва от древността срещу силна и суха кашлица.

2. Евкалипт

Етеричното масло от евкалипт (Eucalyptus globulus) е традиционно естествено решение за улесняване на дишането. Европейският научен комитет по фитотерапия (ESCOP) го препоръчва като допълнително лечение за хронична обструктивна белодробна болест, включително бронхит и бронхиална астма. Освен това е установено, че евкалиптовото масло има антимикробна активност срещу много патогени, които инфектират дихателните пътища. Комисията на Европейския съюз по растителни лекарствени продукти (EMEA/HMPC) одобри използването на евкалипт като традиционно средство за лечение на кашлица и настинка.

3. Мащерка

Комитетът по билкова медицина на Европейския съюз (EMEA/HMPC) одобри използването на мащерка (Thymus vulgaris) като традиционно отхрачващо средство за облекчаване на кашлица и настинка. Европейският научен комитет по фитотерапия (ESCOP) също го препоръчва за лечение на настинки на горните дихателни пътища.

4. Салвия

Салвия (Salvia officinalis) е един от най-добрите природни антимикробни антисептици, особено полезен при инфекции на носната и фарингеалната кухина. Установено е, че градинският чай е също толкова ефективен, колкото известните антисептици, използвани локално за борба със симптомите на обикновена настинка. Последните изследвания показват, че градинският чай може значително да подобри ефективността на антибиотиците.

5. Конец за зъби

Verbascum thapsus е билка, известна от древността за кашлица и други респираторни проблеми. Слузта има муколитична, противовъзпалителна, антибактериална и антивирусна активност. В Германия е одобрен като ефективно средство за лечение на настинки и като отхрачващо средство.

6. Цариградско грозде

Откритията на науката потвърждават народното лекарство, което е дарило касисът (Червеното касис) с ценни свойства, с незабавно облекчаване на симптомите на настинка и вируси.
Веществата, открити в цариградското грозде, укрепват естествените защитни механизми на белите дробове и намаляват възпалението.

7. Акациев мед

Акациевият мед е богат на микроелементи, протеини, аминокиселини и флавоноиди. Има вещества с доказани противовъзпалителни и антибактериални свойства. Действието на меда се допълва от антитусивни средства
неговите свойства, които са известни отдавна. Последните многобройни проучвания показват, че медът е един от най-мощните природни средства против кашлица.

8. Витамин С

Витамин С е мощен антиоксидант и укрепва имунната система. Повечето научни доказателства сочат, че приемането на високи дози витамин С може да ускори лечението на настинки.

8 важни причини да приемате сироп от октонион със 7 билки и витамин С, ако имате кашлица или настинка

1. Сиропът Octonion е ефективен и ще ви помогне да се справите с кашлицата.

2. Октонион сироп съдържа съставки, които ще ви избавят от продуктивна и суха кашлица.

3. Сиропът от Octonion ще ви помогне да се справите с други симптоми на обикновена настинка, като хрема, хрема, дрезгав глас.

4. Сиропът Octonion ще ви помогне да подсилите имунната си система и да се справите с настинката си по-бързо и по-ефективно.

5. Октонион сироп съдържа съставки с противовъзпалителни и антимикробни свойства, които ще ви помогнат да защитите и излекувате болките в гърлото и устата.

6. Октонион сироп е зеленчуков сироп без странични ефекти.

7. Сиропът от Octonion има приятен вкус на мента.

8. Октонион сироп съдържа билкови съставки, чиито свойства са библиографски документирани и сертифицирани от EMEA. (Европейска агенция по лекарствата) и E.S.C.O.P. (Европейска научна организация по фитотерапия).

• 10ml (1 супена лъжица) 3 пъти на ден
• Бутилката съдържа 200мл и издържа 1 седмица
• Разклатете добре преди употреба
• Да се консумира в рамките на 2 месеца след отваряне

Хранителните добавки не заместват балансираната диета, а я допълват.

Номер на уведомление за ОИО: Octonion: 56725 / 31-7-2012.

Номерът на нотификацията до ОИО не представлява разрешение за търговия

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук