Aloe+ Colors Just Natural Hair & Body Mist 100ml

Aloe+ Colors Just Natural Hair & Body Mist 100ml

Хидратираща мъгла за коса и тяло за защита и подхранване

код на продукта: 053040
миг наличност (на склад)

Препоръчителна цена на дребно  12,71лв. (6,50€)

Aloe+ Colors Just Natural Hair & Body Mist Хидратиращ спрей за коса, тяло за защита и подхранване 100 ml Хидратиращият спрей за тяло и коса Just Natural Aloe+Colors предлага интензивна хидратация, защитава и подхранва в дълбочина и най-чувствителн...  още

11,44лв. (5,85€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5213006609350

Aloe+ Colors Just Natural Hair & Body Mist Хидратиращ спрей за коса, тяло за защита и подхранване 100 ml

Хидратиращият спрей за тяло и коса Just Natural Aloe+Colors предлага интензивна хидратация, защитава и подхранва в дълбочина и най-чувствителната кожа.

Just Natural овлажняващ спрей за тяло и коса с фина преливаща се текстура и прекрасен аромат. Идеален е за ежедневна грижа дори за най-взискателната и чувствителна кожа. Неговият състав, богат на витамини и алое, възстановява естествената влажност на кожата и предлага нежен и незабавен аромат.

Just Natural спрей за тяло и коса е с високо съдържание на органично алое. Алое Вера насърчава растежа на нови клетки и увеличава производството на колаген. Резултатът е дълбоко хидратиране на кожата и заздравяване на увредената кожа. Витамините и антиоксидантите хидратират в дълбочина и спомагат за поддържане еластичността на кожата.

Попива незабавно, без да оставя и следа от омазняване. Придава фин дълготраен аромат, копринена текстура и мекота на вашата кожа.

Без алкохол.

  1. Напръскайте малко количество спрей за тяло и коса Just Natural Aloe+Colors върху чиста кожа и той ще попие сам.
  2. За цялостна грижа и по-дълготрайност на аромата върху кожата, комбинирайте с лосиона за тяло Just Natural Aloe+Colors със съответния душ гел Just Natural!

AQUA, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE(*), PARFUM, PPG-26-BUTETH-26, PEG-12 DIMETHICONE, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, SODIUM ASCORBYL PHOSPHATE, TOCOPHERYL ACETATE, NIACINAMIDE, CALCIUM PANTOTHENATE, PYRIDOXINE HCL, PHENOXYETHANOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, MALTODEXTRIN, SODIUM STARCH OCTENYL SUCCINATE, DISODIUM EDTA, SILICA, SODIUM HYDROXIDE, BENZYL SALICYLATE, CITRONELLOL, COUMARIN, EUGENOL, GERANIOL, HEXYL CINNAMAL, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, LIMONENE, LINALOOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, (*) Organically cultivated

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук