Προσφορά 1+1
ApiPharm Пакет от предложения за органично отглеждане на пчелно млечице 2x20gr 1+1 Подарък

ApiPharm Пакет от предложения за органично отглеждане на пчелно млечице 2x20gr 1+1 Подарък

код на продукта: 024578
Само четири продукти са на разположение!

Препоръчителна цена на дребно  109,17лв. (55,84€)

АпиФарм Оферта Пакет Органично отгледано пчелно млечице 2x20гр 1+1 Подарък Пчелното млечице на Апифарм е натурален продукт без добавени консерванти, овкусители и оцветители. Произвежда се по традиционни пчеларски методи. На всеки етап от производс...  още

62,23лв. (31,83€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 0009130006577

АпиФарм Оферта Пакет Органично отгледано пчелно млечице 2x20гр 1+1 Подарък

Пчелното млечице на Апифарм е натурален продукт без добавени консерванти, овкусители и оцветители. Произвежда се по традиционни пчеларски методи. На всеки етап от производството се прилагат стриктни хигиенни правила, които в комбинация с постоянен лабораторен контрол гарантират високото и стабилно качество на продукта.

Органично отгледаното пчелно млечице на Apipharm е сертифицирано и не съдържа никакви химически вещества, чужди на естественото пчелно млечице.

Пчелното млечице е белезникаво вискозно вещество. Произвежда се от фарингеалните жлези на пчелите работнички и е основната храна на пчелната майка. Благодарение на диетата си с пчелно млечице царицата живее 4-5 години, за разлика от работничките, които живеят най-много три месеца.

СЪХРАНЯВА СЕ В ХЛАДИЛНИК

Изпращането се извършва на следващия работен ден с пакет с лед

Според научните изследвания пчелното млечице е богато на витамини (B1, B2, B3, B5, B6, B7, B8, B9, B12, P-P и също така съдържа витамини A,C,D,E), протеини (които заемат процент 73,9% на азотните съединения, които съдържа), метали (главно калий, калций, магнезий, натрий, цинк, желязо и мед),микроелементи, липиди (установено до 47 мастни киселини с основните 10-хидрокси-2-деценова киселина), ензими и коензими и също така съдържа всички основни аминокиселини, които не могат да бъдат синтезирани от организма сами, в достатъчни пропорции, както и други аминокиселини, главно аспарагинова киселина и глутаминова киселина. И накрая, той съдържа активното вещество ацетилхолин, което има кръвоносни съдовеoекспанзивни свойства.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук