ROYAL JELLY Офертен пакет Прясно естествено пчелно млечице 2x20gr 1 + 1 подарък

ROYAL JELLY Офертен пакет Прясно естествено пчелно млечице 2x20gr 1 + 1 подарък

код на продукта: 041992
миг наличност (на склад)

Препоръчителна цена на дребно  46,96лв. (24,02€)

ПЧЕЛНО МЛЕЧИЦЕ Офертна опаковка Прясно натурално пчелно млечице 2x20gr 1 + 1 подарък
Вашият естествен съюзник срещу умората и стреса! Преглед; тревожност; Слабост; Умора; Пчелното млечице ELOVARI е вашият най-естествен съюзник срещу стр...  
още

36,58лв. (18,71€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 3352001066309
ТЕГЛО: 132gr

ПЧЕЛНО МЛЕЧИЦЕ Офертна опаковка Прясно натурално пчелно млечице 2x20gr 1 + 1 подарък


Вашият естествен съюзник срещу умората и стреса!

Преглед; тревожност; Слабост; Умора; Пчелното млечице ELOVARI е вашият най-естествен съюзник срещу стреса, предлагайки ви стимулация, енергия и жизненост в напрегнатото ежедневие.

Богат на минерали, микроелементи и витамини, необходими за организма, той е най-богатата здравословна храна на природата, като в същото време има положителен ефект върху метаболизма и дълголетието, повишава физическата и психическа сила и ефективно укрепва паметта и защитата на организма към да можете да изпълнявате 100% от потенциала си всеки ден !!

Благодарение на комплекса от витамини от група В, който съдържа, той действа благоприятно на нервната система, като се справя ефективно с негативните ефекти, причинени от стреса в тялото ви!!

Получете СИЛА, ТОНИЗ, ЕНЕРГИЯ И КРАСОТА с кралската пулпа ELOVARI, която е преминала всички необходими проверки на качеството и е предназначена за деца, възрастни, възрастни хора и спортисти!

Пчелно млечице

Пчелното млечице е изключително питателна, вискозна, бяла кремообразна субстанция, с характерна миризма и кисело-леко разяждащ вкус, който се отделя от фарингеалните жлези на младите работнички пчели хранилки. Предназначена е за хранене на нимфите в първия етап от тяхното развитие и е изключителен начин за хранене на майките през целия им живот (пчелно мляко).

Именно поради тази причина през 1788 г. известният швейцарски зоолог Франноа Хубер дава на това вещество името "пчелно млечице".

Фактът, че ларвите, предназначени за майки, се хранят изключително с пчелно млечице, има следните ефекти върху майките:

  • Да порасне за 16 дни.
  • Имат 42% по-голям размер и 60% повече тегло.
  • Имат повишена производителност (може да снася до 1200 яйца на ден).
  • Имат много по-дълъг живот (2-4 години).

ДОСТАВЕН СЪС СЛАДОЛЕД

СЪХРАНЯВАНИ В ХЛАДИЛНИК

С мерителната лъжица с вместимост половин (½) грам (нарязана) получавате точното количество пчелно млечице всеки ден, 10 минути преди закуска. Поглъщайте с малко вода или, за по -бързо усвояване, поставете под езика. Ако вкусът ви притеснява, можете да го смесите с малко мед. След всяка употреба изплакнете и избършете дозиращата лъжица и плътно затворете флакона. Съхранявайте в хладилник (не във фризер)

ДОЗИРОВКА: Деца: ½ g | Възрастни: ½ до 1 g | Спортисти: 1 до 2 g

Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Предозирането може да причини сърцебиене или свръхстимулация. Ако страдате от тежки дихателни проблеми, консултирайте се с Вашия лекар, преди да го консумирате.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук