Baby Planet Everyday Disinfectant Protection Spray 325ml

Baby Planet Everyday Disinfectant Protection Spray 325ml

Дезинфекциращ спрей, идеален за справяне с микроби при ежедневна употреба

код на продукта: 051699
миг наличност (на склад)

Препоръчителна цена на дребно  8,60лв. (4,40€)

Baby Planet Ежедневен дезинфектант Защитен спрей Дезинфекционен спрей идеален за борба с микробите при ежедневна употреба 325 ml Докато бебетата растат, те обичат да изследват и да играят. Baby Planet Every Day Protection е бързият и доказано ефек...  още

7,31лв. (3,74€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5201321910046
Вижте също продукти в тази категория:
При алергии

Baby Planet Ежедневен дезинфектант Защитен спрей Дезинфекционен спрей идеален за борба с микробите при ежедневна употреба 325 ml

Докато бебетата растат, те обичат да изследват и да играят. Baby Planet Every Day Protection е бързият и доказано ефективен начин за дезинфекция за безопасността на вашето бебе, без необходимост от изплакване и без оставяне на химически остатъци. Неговото антибактериално действие се основава на смес от алкохоли, които са много ефективни срещу вредни бактерии и вируси, без да съдържа химически агенти като кватри и хлор, които могат да бъдат вредни за здравето. Baby Planet Antibacterial убива коронавирусите* и 99% от бактериите и вирусите за 60 секунди.

  • Играчки, Маси за повиване, Столчета за хранене, Люлки, Детски колички.
  • Плюш, Дивани, Матраци.
  • Столче за кола, Port Bebe.
  • Плотове и повърхности за рязане, хладилник, микровълнова печка, мивка, маса за хранене.
  • Вани, Душове, Тоалетни седалки, Смесители, Тоалетни.

С бебешките планети никой родител вече не трябва да се тревожи.

*Съгласно европейските протоколи: ΕΝ1276, ΕΝ1650, ΕΝ13697, ΕΝ14476+A1, EN14476+A2. Продуктът не е тестван върху щам SARS-Cov-2. Ефективността на продукта срещу коронавируси е документирана съгласно ΕΝ14476+A2 във вирусния щам Vaccinia.

ПРЕДПАЗНИ МЕРКИ: Силно запалими течност и изпарения. Предизвиква силно дразнене на очите. Може да причини сънливост или световъртеж.
Далеч от деца. Пазете от топлина, горещи повърхности, искри, открит пламък и други източници на запалване. Да не се пуши. Носете лични предпазни средства за очите/лицето. Избягвайте вдишване на пари/мъгла. Да се използва само на открито или добре проветриво място.

ПРИ ПОПАДАНЕ В ОЧИТЕ: Изплакнете внимателно с вода в продължение на няколко минути. Ако има контактни лещи, махнете ги, ако е лесно. Продължете изплакването. Незабавно се консултирайте с лекар. Обадете се в ЦЕНТЪРА ПО ТОКСИКОЛОГИЯ, ако се почувствате зле. Ако потърсите медицински съвет, вземете опаковката или етикета на продукта със себе си.
Тел. Център за отравяния: 210 7793777.

Дезинфектанти (18,7 g етанол и 41,3 g изопропанол/100 g продукт).

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук