Bio Tonics Premium Maca 400mg, 40veg.caps

Bio Tonics Premium Maca 400mg, 40veg.caps

Хранителна добавка с екстракт от мака за подобряване на сексуалната функция и плодовитостта

код на продукта: 059330
Само две продукти са на разположение!

Препоръчителна цена на дребно  30,32лв. (15,51€)

Bio Tonics Premium Maca 400mg екстракт от мака хранителна добавка за подобряване на сексуалната функция и плодовитостта 40veg.caps Продуктът Maca 40caps може да се нарече естествен подобрител на сексуалния живот. Благоприятното въздействие на мака...  още

24,87лв. (12,72€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5212002706841
Вижте също и продуктите в категориите:
Maca, За плодовитост

Bio Tonics Premium Maca 400mg екстракт от мака хранителна добавка за подобряване на сексуалната функция и плодовитостта 40veg.caps

Продуктът Maca 40caps може да се нарече естествен подобрител на сексуалния живот. Благоприятното въздействие на мака върху сексуалната функция и плодовитостта може да се обясни просто с високата концентрация на протеини и жизненоважни хранителни вещества.

Сухият корен от мака съдържа около 10% протеин – главно под формата на аминокиселини. Аминокиселините са от съществено значение за много функции в нашето тяло, включително сексуални функции и плодовитост. Те са необходими за изграждането на невротрансмитери като допамин и но-адреналин. Тези вещества играят важна роля в етапа на сексуална възбуда и физическо представяне по време на сексуалния акт.

Хистидинът се намира и в корена на Мака. Тази аминокиселина играе важна роля в сексуалната функция на жените. Допълнителен сексуален ефект на хистидина, както и на аргинина, може да помогне за вазодилатация и увеличаване на притока на кръв към органите и на двата пола. В случая с мака, както споменахме, тя също е богата на цинк, допълвайки пъзела от хранителни вещества, които имат благоприятен ефект върху сексуалния живот.

Продуктите Bio Tonics Premium съдържат избрани суровини от билки и суперхрани, които идват от всепризнати производители. Уникалността на Premium е, че за първи път изключително чисти и динамични суровини са перфектно съчетани с особено висококачествена опаковка, която е приятелска към хората и околната среда.


Дозировка

Възрастни: 1 капсула.


Противопоказания-Взаимодействия

Не трябва да се приема от бременни и кърмещи жени.

Ако имате известен проблем с щитовидната жлеза, трябва да внимавате с мака, тъй като тя съдържа вещества, които могат да повлияят на нормалното функциониране на жлезата.

Може да се наблюдава нередовен менструален цикъл, стомашни спазми, дискомфорт и безсъние.

Консултирайте се с Вашия лекар, ако сте бременна, кърмите, приемате лекарства или имате здравословни проблеми.


Предпазни мерки

Не превишавайте препоръчителната дневна доза.

Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, далеч от слънчева светлина.

№ Първо запознанство EOF:. Номерът на уведомлението не замества разрешението за търговия от EOF. Този продукт не подлежи на процес на лицензиране.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук