Biokap Shampoo Anticaduta 200ml

Biokap Shampoo Anticaduta 200ml

Шампоан за активна борба срещу косопад

код на продукта: 043137
скоро наличен продукт

Препоръчителна цена на дребно  35,35лв. (18,08€)

Biokap Шампоан Anticaduta Шампоан за активна борба срещу косопад 200мл С подбрани растителни екстракти, които повишават кръвообращението в съдовете на скалпа и в корена на косата. Драматично се бори с косопада с нова формула с копринен ефект ...  още

35,35лв. ()
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 8030243026224
ТЕГЛО: 220gr
Вижте също продукти в тази категория:
Мъжки косопад

Biokap Шампоан Anticaduta Шампоан за активна борба срещу косопад 200мл

С подбрани растителни екстракти, които повишават кръвообращението в съдовете на скалпа и в корена на косата.

Драматично се бори с косопада с нова формула с копринен ефект

Загубата на коса се дължи на:

  • При преждевременно стареене на корените на косата, при лошо кръвообращение, в областта на луковицата и в малките съдове на скалпа.
  • Лошо усвояване на хранителните вещества и намален прием на основни вещества, които укрепват и укрепват корена на косата.
  • При превръщането на хормона тестостерон в хормона дихидротестостерон (DHT), който се създава в корена на косата и причинява интензивен косопад.

Шампоан BioKap Anticaduta се бори драстично с косопада. Това е много ефективен шампоан на известната италианска компания BIOSLINE, която произвежда дермокозметика от продукти от растителен произход.

Съдържа подбрани растителни екстракти и подборът на тези растителни екстракти е направен с голяма педантичност, за да се използват всичките им лечебни свойства.

Тези екстракти са:

Olaxdissitiflora (етил-ксименинат), Urtica dioica, Китай, Semi di Zucca, SawPalmetto (Serenoa Serrulata), Achillea Millefolium, Capsicum annuum, Lupollo, Malva, Menta.

Няколко от тях създават значително увеличение на кръвообращението на капилярите на скалпа и на космените фоликули. След това косата абсорбира всички необходими съставки и по този начин драстично намалява косопада.

Растителният екстракт ORTICA, съдържащ се в BioKap, регулира количеството на себумната секреция и нивото на омазняване на скалпа. Екстрактът от SawPalmetto предотвратява превръщането на тестостерона в дихидротестостерон, който е разрушителен и причинява интензивен косопад. Екстрактите от растения Achillea, Lupollo и Malva овлажняват кожата и регенерират космения фоликул. Екстрактът от Menta придава приятно усещане за свежест.

  • Къпете се и леко масажирайте с пяната му.
  • Оставете го за 2-3 минути.
  • Изплакнете косата си с много вода.

Olax dissitiflora (ethyl-xymeninate), Urtica dioica, China Semi di Zucca ,Saw Palmetto (Serenoa Serrulata) Achillea Millefolium, Capsicum annuum Lupollo Malva , Menta.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук