Christou Polymer Gel Metatarsal Cushion CH-004 One Size 1 чифт

Christou Polymer Gel Metatarsal Cushion CH-004 One Size 1 чифт

Метатарзална подложка с органични етерични масла

код на продукта: 048903
миг наличност (на склад)

Препоръчителна цена на дребно  22,80лв. (11,66€)

Метатарзална възглавница Christou с полимерен гел CH-004 Един размер метатарзална възглавница с органични етерични масла 1 чифт ЕДИН „РАСТИТЕЛЕН АСПИРИН“ ЗА ВАШИТЕ КРАКА! Знаете ли коя част от стъпалото поема цялата тежест на тялото ни, когато ...  още

22,80лв. (11,65€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5200250240033
Вижте също и продуктите в категориите:
Ортопедични подложки, Защитни лепенки

Метатарзална възглавница Christou с полимерен гел CH-004 Един размер метатарзална възглавница с органични етерични масла 1 чифт

ЕДИН „РАСТИТЕЛЕН АСПИРИН“ ЗА ВАШИТЕ КРАКА!

Знаете ли коя част от стъпалото поема цялата тежест на тялото ни, когато повдигаме крака си и се готвим да направим следващата стъпка? Метатарзалната! В Christou 1910 създадохме изключително мека възглавница, която може да се носи удобно с всичките ви обувки! Антивибрационен, намалява триенето върху метатарзалната кост и действа защитно на стъпалото, облекчавайки болката и усещането за парене под пръстите. Но повечето подложки правят това... Нашите отиват една крачка напред! Търсихме по-ефективни решения за болката и ги намерихме в клиничната ароматерапия.

Обогатен с терапевтична комбинация от медицински органични етерични масла (най-чистите, които можете да намерите в природата), той помага на краката по много начини: Релаксиращ, заздравяващ, със силно противовъзпалително действие, успокоява и регенерира кожата, овлажнява, защитава. против мазоли и мазоли, облекчава болката и оставя на крака прохладно усещане за свежест и здраве, благодарение на ароматните молекули, които се освобождават само за 2' от момента, в който го поставите. Ръчно пране с хладка вода.

СВОЙСТВА НА МАСЛАТА

балсам
Сертифицирано масло от гръцката флора и по-точно от Parnon
Масло с най-мощно действие при рани и възпаления. Аналгетичен, мощен заздравяващ, регенериращ кожата и мускулния тоник, той уникално успокоява възпалението на костите и мускулите.

Голтерия
Силен аналгетик, много силно противовъзпалително, антиревматично, спазмолитично.

Лимонов евкалипт
Ефективно спазмолитично, силно противовъзпалително, антиревматично, аналгетично, успокояващо кожата и противогъбично средство.

Хвойна
Деконгестант на вените и лимфните пътища, противогъбичен, циркулаторен стимулант, флеботоник.

Истинска лавандула
Сертифицирано гръцко масло от Серес
Мощен спазмолитик, успокояващ, релаксиращ, мощен кожен заздравител и регенератор, отличен аналгетик, антибактериален.

Illite
Зелена глина с голяма терапевтична стойност, поради нейните абсорбиращи свойства. Какво означава това; Действа като "помпа" и активно абсорбира замърсители и токсини от кожата.

Каолинит
Бяла глина. Много често се използва в козметологията за грижа за лицето и тялото, тъй като благоприятства оздравителните механизми на кожата, регулира PH и действа локално при раздразнения.

Поставете пръстена на втория пръст.

Закрепете здраво силиконовата подложка под метатарзалната кост.

Нанесете по същия начин и на другия крак.

Готов! Обуйте си чорапите или чорапогащника.

Знаете ли, че?

Средностатистическият човек прави от 8 000 до 10 000 крачки на ден, което означава, че през живота си ще обиколи света 4 пъти. Малка аномалия във функцията на стъпалото често води до проблеми високо в ставите на тялото, причинявайки болка и дискомфорт в коленете, бедрата и долната част на гърба. Така че не пренебрегвайте знаците и търсете незабавни решения!

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук