Doctor\'s Formulas B-Complex Formula 120tabs

Doctor's Formulas B-Complex Formula 120tabs

Хранителна добавка с витамини В комплекс за енергия и стимулиране на тялото

код на продукта: 013185
миг наличност (на склад)

Препоръчителна цена на дребно  72,16лв. (36,91€)

 Doctor's Formulas B-Complex Formula е хранителна добавка, която съдържа всички необходими неща Витамини от В-комплекс. Клетъчният метаболизъм зависи от комплекса от витамини от група В. Всеки витамин В има или коензимна активност за важни метабо...  още

55,56лв. (28,42€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5200403400314
Вижте също и продуктите в категориите:
Витамини, подходящи за вегетарианци, B Complex

Doctor's Formulas B-Complex Formula е хранителна добавка, която съдържа всички необходими неща Витамини от В-комплекс. Клетъчният метаболизъм зависи от комплекса от витамини от група В. Всеки витамин В има или коензимна активност за важни метаболитни процеси, или е предшественик, необходим за производството на коензим.

Какво съдържа Докторските формули Комплекс В формула?

  • В1 (тиамин) е основният коензим за метаболизъм въглехидрати, но и за производството на ацетилхолин.
  • (B 2) рибофлавин, е форма на прекурсор за образуване на коензими след първоначално превръщане в неговата биоактивна форма (рибофлавин 5-фосфат) за използване от организма. Витамин В2 под формата на рибофлавин 5-фосфат служи като компонент на адитивни групи (FAD и FMN) на флавопротеини, които участват в окислително-редукционните реакции в множество метаболитни пътища, както и впроизводство на енергия през дихателната верига.
  • В3 (ниацин), е предшественик на образуването на коензими и играе важна роля в реакциите на пренос на енергия за метаболизма на захари, мазнини и алкохол.
  • В5 (пантотенова киселина) е предшественик на производството на коензим А, необходим за метаболизма на много молекули като аминокиселини, мастни киселини, фосфолипиди и др.
  • В6 (пиридоксин) под формата на пиридоксин 5 фосфат е важен коензим за декарбоксилиране (дезаминиране на аминокиселини, например 5-хидрокси-триптофан всеротонин, коензим в трансаминазни реакции (тялото се снабдява с незаменими аминокиселини).
  • B9 (фолиева киселина) взаимодейства с В12 за ДНК синтез която е съществена съставка за всички клетки на тялото.
  • В12 (метилкобаламин), която е неговата активна форма, е основният коензим за преработката на въглехидрати, протеини и мазнини участва в зачервяване. Все още е необходимо за здравето на нервната система.
  • В8 (инозитол) е важен ключов междинен продукт на вторите пратеници, но и доминиращ компонент на фосфолипидите от клетъчната мембрана, участващи в много биологични процеси.

Докторски формули B-комплексната формула съдържа Всички витамини от група В, които допринасят за нормалното функциониране на метаболитните процеси, насочени към производство на енергия, защита на клетките от оксидативен стрес и намаляване на умората и умората.

1-2 таблетки дневно.

СЪСТАВ В ХРАНЕНИЯ НА ДНЕВНА ДОЗА P.P.A
(2 таблетки) %
Витамин В1 100 mg 9090%
(тиамин)
Витамин В2 70 mg 5000%
(5-рибофлавин фосфат)
Витамин В3 100 mg 625%
(ниацин)
Витамин В5 70 mg 1200%
(Пантотенова киселина)
Витамин В6 100 mg 7.142.8%
(5-пиридоксин фосфат)
Витамин В9 400 mcg 200%
(фолиева киселина)
Витамин В12 100 mcg 4000%
(метилкобаламин)
Инозитол 100 mg
Парааминобензоена киселина 50 mg
(RAVA)
  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук