Doctor\'s Formulas Glucoprotect 60tabs

Doctor's Formulas Glucoprotect 60tabs

Хранителна добавка, която намалява усложненията от високото съдържание на захар

код на продукта: 013165
Само четири продукти са на разположение!

Препоръчителна цена на дребно  103,07лв. (52,72€)

Doctor's Formulas Glucoprotect е хранителна формула, специално създадена да предпазва организма от гликозилиране и усложненията от високата кръвна захар (диабет).    Гликозилирането е явление, което се случва, когато кръвната захар, глюкозата ...  още

79,37лв. (40,60€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5200403400062
Вижте също и продуктите в категориите:
При диабет, Витамини, подходящи за вегетарианци

Doctor's Formulas Glucoprotect е хранителна формула, специално създадена да предпазва организма от гликозилиране и усложненията от високата кръвна захар (диабет).

Гликозилирането е явление, което се случва, когато кръвната захар, глюкозата надвишава нормалните граници, комбинира се с протеини, главно хемоглобин и колаген, образувайки съединения, които причиняват увреждане на тъканите и възпаление. Това е така, защото не позволява нормалния транспорт на кислород до тъканите. В допълнение към увреждането, причинено от гликозилирането на клетките и тъканите, е установено също, че значително ускорява стареенето на тъканите и кожата и също е свързано с появата и съществуването на затлъстяване и сърдечно -съдови заболявания.

Формула за защита от гликозилиране Глюкопротект: Съставки и действие

Doctor's Formulas Glucoprotect е формула, обогатена с карнозин и алфа липоева киселина, две съставки, които забавят процеса на гликозилиране в организма и съответно намаляват усложненията, причинени от диабета в организма. Карнозинът е естествен компонент на тялото, присъства в мускулите и мозъка и има антигликозилиращи свойства. Той реагира със захари (глюкоза), преди те да се прикрепят към колагеновите и еластиновите влакна, създавайки гликозилиран карнозин, който естествено се елиминира от тялото. Алфа липоевата киселина е мощен антиоксидант, който предпазва от увреждане на клетките и е особено полезен за диабетици. В допълнение, формулата Glucoprotect съдържа витамин В1, който действа синергично с карнозин и липоева киселина, осигурявайки висока защита срещу ускорено стареене, причинено от висока кръвна захар и диабет.

Също така два ключови компонента на формулата за гликозилиране и диабет са микрокристалната целулоза и прежелатинизираното царевично нишесте, които принадлежат към сложните въглехидрати (полизахариди). Те не предизвикват внезапно повишаване на захарта и съответно на инсулина, тъй като имат нисък гликемичен индекс. Следователно производството на така наречените крайни продукти за гликозилиране (Advanced Glycation End Products или AGEs), които се отлагат в различните органи, от кожата до съдовете, не се задейства, причинявайки възпаление, увреждане и стареене. AGEs също инактивират естествените антиоксидантни ензими и намаляват естествената защита на организма, като същевременно се натрупват, което ги прави по -трудни за отстраняване от тялото.

Глюкопротектът предотвратява гликозилирането и намалява производството на AGEs и стареенето, предпазвайки организма от негативните усложнения от високата кръвна захар и диабета.

1 таблетка дневно по време на хранене. Не използвайте продукта, ако сте алергични към карнозин или липоева киселина. Ако приемате захарни лекарства или приемате инсулин, следете редовно нивата на кръвната си захар, за да избегнете риска от хипогликемия.

Съставки на таблетка

Компоненти Съдържание
L-carnosine 250 mg
Алфа липоева киселина 200 mg
Витамин В1 25 mg
  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук