Doctor\'s Formulas Vitamin K2 120caps

Doctor's Formulas Vitamin K2 120caps

Хранителна добавка, която допринася за здравето на сърдечно -съдовата система и здравето на костите

код на продукта: 013187
Само един продукт е наличен!

Препоръчителна цена на дребно  82,46лв. (42,18€)

 Doctor's Formulas Vitamin K2 е хранителна добавка от витамин К2 в комбинация с витамин С, която допринася за здравето на сърдечно -съдовата система, както и за здравето на костите. Костно -съдова формула: Съставки и действие  Витамин К2 е ...  още

61,86лв. (31,64€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5200403400321

Doctor's Formulas Vitamin K2 е хранителна добавка от витамин К2 в комбинация с витамин С, която допринася за здравето на сърдечно -съдовата система, както и за здравето на костите.

Костно -съдова формула: Съставки и действие

Витамин К2 е форма на витамин К, който обикновено се произвежда от чревната флора. Той е мастноразтворим витамин и участва в протеинов синтез в черния дроб и към здравето на костите увеличавайки го отлагане на калций в костите. Помага за лечение на остеопороза и намалява скоростта на костна загуба при възрастни. В допълнение, той участва в сърдечно -съдово здраве тъй като пречиотлагане на калций в артериалните стени. Той участва в механизмите на кръвосъсирването и липсата му може да доведе до епизоди на кървене. K2 или по друг начин известен като метахинон, е най -активната форма, която има по -добра абсорбция и по -дълъг живот в кръвта.

Витамин Ц е от съществено значение за синтеза на колаген, важен градивен елемент на кръвоносните съдове, сухожилията, връзките и костите. Той също играе важна роля в синтеза на норепинефрин (важен невротрансмитер). Освен това е необходим за синтеза на карнитин (транспорт на мазнини до митохондриите). Изследванията показват, че той участва метаболизъм на холестерола в жлъчните киселини, които влияят върху нивата на холестерола в кръвта и са отговорни за появата на камъни в жлъчката. Освен това стимулира производството и функцията на белите кръвни клетки, особено неутрофилите, лимфоцитите и фагоцитите. Защитава целостта на клетките на имунната система докато чрез своя антиоксидантен капацитет, той предпазва белите кръвни клетки от самоокисляване, като повишава нивата им на глутатион.

Една капсула на ден. Не приемайте от хора, приемащи антикоагуланти.

СЪСТАВ В ХРАНЕНИЯ НА ДНЕВНА ДОЗА P.P.A
(1 капсула) %
Витамин К2 200 mcg 266,70%
(7-менацинон)
Витамин Ц 10 mg 16,70%
(аскорбинова киселина)
  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук