Dr.Organic Aloe Vera Gel with Cucumber & Witch Hazel 200ml

Dr.Organic Aloe Vera Gel with Cucumber & Witch Hazel 200ml

Био гел от алое с краставица и хамамелис за хидратация в тялото

код на продукта: 005083
Само четири продукти са на разположение!

Препоръчителна цена на дребно  26,29лв. (13,45€)

Био гел от алое вера с краставица и хамамелис 200мл Dr.organic Органичен гел от алое вера с краставица и хамамелис с органичен алое вера, краставица и хамамелис Органичният гел поддържа нивата на влага и мекота на нормалната кожа и съдържа органич...  още

22,35лв. (11,43€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5060176672611
ТЕГЛО: 200gr

Био гел от алое вера с краставица и хамамелис 200мл

Dr.organic Органичен гел от алое вера с краставица и хамамелис с органичен алое вера, краставица и хамамелис Органичният гел поддържа нивата на влага и мекота на нормалната кожа и съдържа органично алое вера, смесено с успокояващи растителни екстракти като краставица, хамамелис и Арника.

Идеален за ежедневна употреба като овлажняващ продукт за цялото тяло, благодарение на полезните и подмладяващи свойства на неговите съставки. Неговото овлажняващо действие го прави подходящ за лечение и заздравяване на напукана, зачервена, раздразнена, изложена на слънце и дехидратирана кожа. придава му мекота и го връща в нормалното му състояние.

Био гел от алое вера с краставица и хамамелис от dr.organic:

  • Ревитализира, тонизира, успокоява и реструктурира кожата.
  • Поддържа идеални нива на влажност.
  • Придава гладкост, мекота и здраве.
  • Подходящ за чувствителна и дехидратирана кожа, както и за напукана, зачервена, раздразнена или изложена на слънце кожа.

Идеален за:

  • Раздразнена и чувствителна кожа.

Продуктите на Dr.organic не са тествани върху животни и не съдържат парабени, натриев лаурил сулфат (SLS) или изкуствени аромати.

Нанесете достатъчно върху кожата. Повтаряйте толкова често, колкото е необходимо. Подходяща за употреба по цялото тяло.

Aloe barbadensis leaf juice, Aqua, Alcohol denat., Hamamelis virginiana (Witch hazel) water, Cucumis sativus (Cucumber) fruit extract, Coceth-7, PPG-1-PEG-9 Lauryl glycol ether, PEG-40 Hydrogenated castor oil, Parfum, Calendula officinalis flower extract, Arnica montana flower extract, Carbomer, Alcohol, Sodium hydroxide, Glycerin, Ethylhexylglycerin, Citric acid, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Limonene, Linalool, Citral, Geraniol.

This product contains a minimum of 70% organic ingredients*. Our products are as unique as nature itself, therefore colour, odour and consistency may vary. This does not affect the quality of the product. *excluding water and salt.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук