Durex Play Butt Plug Set 1 бр

Durex Play Butt Plug Set 1 бр

Комплект от 2 единични и двойни анални тапи за повече изследване и удоволствие

код на продукта: 057165
миг наличност (на склад)

Препоръчителна цена на дребно  111,44лв. (57,00€)

Durex Play Butt Plug Set Комплект от 2 единични и двойни анални тапи за повече изследване и удоволствие 1 брой Комплект от 2 единични и двойни анални клина, 100% водоустойчиви. Специално проектиран от мек силикон, за да следва извивките на вашето ...  още

100,17лв. (51,24€)
При поръчка на този продукт получавате безплатна доставка
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5011417588918
Вижте също продукти в тази категория:
Aксесоари

Durex Play Butt Plug Set Комплект от 2 единични и двойни анални тапи за повече изследване и удоволствие 1 брой

Комплект от 2 единични и двойни анални клина, 100% водоустойчиви. Специално проектиран от мек силикон, за да следва извивките на вашето тяло. Продукт, специално създаден само за анална игра.

Насладете се на двойното забавление с извитите форми на Durex But Plug Set. Използвайте различните размери, докато напредвате в аналната игра и изследвайте нови различни нива на удоволствие.

Аналните тапи Durex But Plug Set са специално проектирани да бъдат по-широки в основата, за да не могат да проникнат напълно в ануса. Ако се използва правилно и съгласно инструкциите за употреба, всеки анален клин в комплекта може да бъде поставен, използван и изваден безопасно.

Продуктите в комплекта трябва лесно да се поставят и изваждат, ако мускулите са достатъчно разтегнати. Прилагайте лек натиск, когато използвате клинове, за да намалите риска от нараняване. Консултирайте се с вашия лекар, ако страдате от хемороиди, преди да използвате този продукт.

Ние се грижим за вашето забавление, препоръчваме да не споделяте тази играчка. Ако решите да споделите играчката с партньор(и), не го правете, без да следвате инструкциите за почистване.

Размери на малък анален клин:

  • Максимална дължина на вмъкване: 6,86 см
  • Ширина: 2.78 см

Размери на голям анален клин:

  • Максимална дължина на вмъкване: 11,43 см
  • Ширина: 3.30см
  1. Започнете, като нанесете обилно количество лубрикант Durex върху себе си и след това върху комплекта Durex But Plug. Използвайте всеки лубрикант на водна основа Durex, за да намалите риска от нараняване и да увеличите удоволствието си.
  2. Напълно се отпуснете, отделете малко време и бъдете любезни (на влизане и излизане). Внимание: уверете се, че не вкарвате - нито един от двата клина But Plug Set - по-навътре в пръстена.
  3. Използвайте комплекта от 2 части, за да изследвате какво ви доставя максимално удоволствие. Използвайте само един клин наведнъж, за да намалите риска от нараняване.
  • Малкият клин ви въвежда в аналното удоволствие
  • Големият ви тласка до границите за максимално забавление и изследване

Пази го чисто. Бъдете забавни:

  1. Измийте клиновете в топла вода и мек сапун (не съдържа алкохол, разтворители на петролна основа или ацетон).
  2. Подсушете клиновете с кърпа или кърпа без влакна. Не използвайте източник на топлина, за да го изсушите.

Внимание

В случай, че някоя от тези секс играчки е напълно вкарана в ануса и не може да се види или усети отвън, трябва незабавно да се потърси медицинска помощ. Ако почувствате коремна болка, гадене и повръщане, температура и кървене от ануса или дори ако имате чужд предмет в ануса, трябва незабавно да потърсите медицинска помощ.

Секс играчките са за забавление, изследване и наслада. Ако почувствате дискомфорт, болка или кървене, незабавно спрете да използвате тази играчка. Ако има симптоми, консултирайте се с лекар.

Ние се грижим за вашето забавление, препоръчваме да не споделяте тази играчка. Ако решите да споделите играчката с партньор(и), не го правете, без да следвате инструкциите за почистване. Почистете играчката си след всеки акт на любов и между партньори. По време на любовната игра, след като играчката докосне или влезе в ануса, уверете се, че не влиза в контакт с други интимни зони (като вагината) или устата.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук